2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4037 بازدید | 163 پست

ادم میشناسم طرف شیمیایی جبهه رفته هیچ وقتم ازدواج نکرده

ی سگ داره اون حیون تموم دنیاشه

حتا اموالشم زده بنام سگه ک بعد مرگش رسیدگی کنن بهش

حتمن چیزی تو وجود اون حیون دیده ک تو وجود ادما ندیده

انقدر بدجنس نباشین نسبت ب حیونا

من خودم چند پیشو نزدیک خونمونه چند ساله بهشون غذا میدم

تا روزیم ک زندم این کارو میکنم چون لذت میبرم اینکاره ک بهم ارامش میده روانم ارومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی نیست اون خانواده که کل تابم با گربه زندگی میکنن سلامتن بعد اون خانوم با چند ساعت رفتن به اون خ ...

از سلامت اون خانواده اطلاعی ندارم شایدم انگل دارن

ولی این خانوم گرفته و هیچ ربطی ب لمس کردن نداره

چون گربه موهاش زیاد میریزه ممکنه روی مبل یا فرش بوده ک این خانوم نشسته یا دست زده

من نمیدونم این تایپک ها چرا میزنید بابا هر کس سبک زندگی خودشو داره الان با حرف ما طرف میده گربه و سگ بخره یا نه ....

حالا نظر خودم....

من حامی سخت حیوانات‌و محیط زیست ولی تا حالا حیوون‌خونگی نداشتم ...حالا چرا ؟چون احساس میکنم برا من لذت داره و برای اون اسیری ....اونا به اپارتمان‌متعلق نیستن طبیعشون‌همخونی نداره اذیت میشن :))

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

هر وقت فهمیدید تو زندگی بقیه دخالت نکنید اون وقت عمده مشکلات حل میشه 

هر کی با یه کاری حالش‌ خوب میشه 

و واقعا هم دلیل نداره خودمونو با سلیقه بقیه ست کنیم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خودت داری جواب میدی خرج کردن مدرسه فرستادن حیوانات وقتی هیچ توسعه اجتماعی رو به همراه نداره

بله این رو تمام افرادی که حیوان خونگی دارن کاملا میدونن و باز هم تو همین مسیر هزینه میکنن و چون انتخاب شون همراه با اگاهی نیازی نیست بقیه دخالت کنن ...خواستن هزینه کنن بدون توسعه اجتماعی...

مثلا کشورای دیگه خرج بچه مردم میکنن؟اسی بنظرم هر کسی مسئول زندگی خودشه یکی با کمک به فقرا حالش خوبه ...

یه حرف مفتی زد و رفت .خیلی زور داره یکی دیگه بیاد برای پولت امر و نهی کنه.مطمعنم خودش دل کمک کردن ندارع.ما که غذارسانی میکنیم و دلمون واسه حیوونا میسوزه صدرصد به انسان هم کمک میکنیم.چقدر بعضیا پرو هستن .اه

نمیفهمم چرا نمیخواید درک کنید هیچ حقی در دخالت کردن توی زندگی دیگران ندارید اصلا و ابدا

اولا که اینجا سایت نظرسنجی هست و کسی چاقو رو شاهرگ کسی نزاشته.کسی هم که عاقله از نظرات بقیه استفاده میکنه نه اینکه بدون پرسیدن دلیل خیلی از حرفا جبهه بگیره.مردم ما خیلی چیزا رو به دین و.... ربط میدن و برای همین باهاش مخالفت میکند و ادعای روشنفکری هم میکنن

شما مختاری پولت رو هرجور که میخوای خرج کنی اما این اختیار باید آگاهانه باشه وگرنه نه تنها خیری ندارد بلکه شرش هم دامن خودتو و بقیه رو میگیره

کمک به حیوانات خوبه خیلی ارزشمنده اما باید آگاهانه باشه

به قول دوست مون تجارت حیوانات به صنعت پرسودی تبدیل شده که با تبلیغات روانی مثل حمایت از حیوانات و... یه عده افراد ناآگاه حمایتش میکنن اما از زیانش باخبر نیستن

از سلامت اون خانواده اطلاعی ندارم شایدم انگل دارنولی این خانوم گرفته و هیچ ربطی ب لمس کردن ندارهچون ...

عزیزم انگل از مدفوع و اب دهن گربه میاد نه مو 

مگه شوخیه که گرفته باشن و خبر نداشته باشن کلی علامت داره 

به نظرم از حیوونا بدت میاد یه چیزی بگو بگنجه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه حرف مفتی زد و رفت .خیلی زور داره یکی دیگه بیاد برای پولت امر و نهی کنه.مطمعنم خودش دل کمک کردن ند ...

درست صحبت کن من مخالف کمک ب حیونا نیستم خودمم همیشه براشون غذا میریزم ولی اینکه بیاری خونه خدا تومن خرجش کنی در صورتی که یه عالمه بچه فقیر هست ب نظرم زیاده رویه این نظر من بود حالا موافقی یا مخالف نباید توهین کنی

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

واقعا حقه...دلسوزی های بی مورد هم بهش اضافه کنید..چقدر اینجا یا خارج از ایران همه  جا میگن به حیوونا غذا ندید اونا غریزه شونه خودشون عذا تهبه کنن بعد اینجا کمپین کمک برای تهیه غذای حیوونا میزنن.با همین کاراشون منطقه ما که پارک جنگلی نزدیکمون هست صبح زود یه گله سگ میان تو محله کلی به بچه ها و حتی بزذگسالها آسیب زدن و چقدر گاز گرفتگی از سگهای وحشی گزارش شده.. من چرا به خاطر دلسوزی بی مورد یه عده باید صبح زود با وحشت از خونه بزنم بیرون یا بچه م رو با ترس بفرستم مدرسه نکنه دو تا از این سگهای وحشی بهمون حمله کنن..یه بار هم یه گله سگ به دختر ۵ سالم حمله کردن فقط خدا رحم کرد تونستیم نجاتش بدیم به خاطر حماقت یه مرد احمق که صبح زود کلی گوشت میاره تو جنگل برای این سگا پخش میکنه 

الان جواب اون خونواده هایی که بچه هاشون تو پارک بازی میکرده و سگ ناناز یه نفر اومده بچه رو لت و پار کرده رو کی میده ؟ اخه مگه فضای زندگی شهری جای سگ و گربه س؟ خیلی دوست دارن برن تو جنگل کنار همون حیوونا زندگی کنن ولی حق ندارن فضای بازی بچه های معصوم رو نا امن کنند اون بچه چه گناهی کرده که باید بی دلیل از یه حیبون خونگی که بهو وحشی شده اسیب های وحشتناک ببینه انصاف داشته باشیم‌.کی جواب اسیب روحی و روانی اون طفل معصوم رو میده؟؟ 

یه حرف مفتی زد و رفت .خیلی زور داره یکی دیگه بیاد برای پولت امر و نهی کنه.مطمعنم خودش دل کمک کردن ند ...

دیروزم یه تاپیک اینجوری زده شد انقد توهین کردن ملت من اصلا وارد نشدم به حرفاشون چون میدونم بحث بی فایده است اما فقط یه کامنت گذاشتم زندگی هر کس به خودش مربوطه تو از پت بدت میاد خونه اونایی که دارن نرو دیگه چکار داری ما چکار میکنیم تمیزیم نیستیم حیونمون رو نبل میره نمیره 

بعد میگن ظلمه اینا جاشون تو طبیعته مثلا پامرانین و شیتزو و اینا چطوری تو طبیعت دووم میارن ؟؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تعجب نداره دل طرف چقدر بزرگ حواسش به حیوان ها هم هست شک نکن این جور افراد به هر کسی که احتیاج به کمک ...

اصلا اینطوری نیست من مورد اینطوری دیدم که حواسش به پدر مادر خودش نیست  اینقدررکه این پدر مادر حمایتش کردن هنوز حمایت میکنن اون مطلقا کمک نمیکنه بهشون  

من هیچ وقت حیوون نمیارم جاییم سگ وگربه داشته باشن نمیرم دلایل خودمودارم اما  بمن ربط نداره بقیه درامدشون خرج سگ وگربه میکنن دلشون میخواد اینجوری دلشون خوشه من باخریدگل وگیاه کود وسم افات کش براگلام عشق میکنم یکی باحیوون خونگی  اماالان ببینم یه حیوون گوشه خیابون زخمیه هرکاری ازم برمیادانجام میدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖