سلام دوستان من شوهرم خوبه ن معتاده ن هیزه ن خرجی نده هست ولی ی بدی داره خیلی عصبیه تا ی چی میشه داد و بیداد میکنه و در حد زدن تو سرم یا لگد زدن منو میزنه .ولی بعدش ب غلط کردن میفته ی دختر ۹ ماهه دارم خسته شدم چیکار کنم راهکار های منطقی بدین حاظرم نیست بیاد مشاوره .ب خانوادمم هم نمیگم چون خیلی بد میشه داداشام میکشنش خانوادم ب شدت پشتمن بخاطر دخترم نمیخوام کسی بفهمه قبلا بخاطر دوستداشنم بود الان دخترم .چکار کنم
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
باید یه درسی بش بدی که این کارو دیگه تکرار نکنه یه جوری بترسونش اگه روت حساسه با رفتنت بترسونش تهدید کن که میری اگه نه ببین نقطه ضعفش چیه ولی یه کار کن تنبیه شه تکرار نکنه حالا یا از طریق خودت یا خانوادت ...ولی بلاخره تا کی میخوای کتک بخوری بلاخره باید ی کاری بکنی تو سکوت کنی کتک بخوری ک نمیشه کار تا اخر عمرت تو سرت میزنه باید راه چاره پیدا کنی
گفتم حتی دست رو قران گذاشتم ولی نتونستم بخدطر دخترم اقدامی کنم چون با اینکه کوچیکه جون و عمرش باباشه ...
خب عزیزم چیزی که بدش میاد انجام نده ببین چه کارایی بکنی متنفره رو اعصابشه با زبون خرش کن مردا خیلی زود خر میشن😂😂 به خدا راس میگم مثل بچه میمونن اگه دید عصبانی شده بگو باشه توراس میگی پناه برخدا خوب میشه
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ن اصلا بارها قسم خورم ول میکنم میرم ولی کجا برم اخر سر هم باید بمونم زندگی کنم چون ادمی نیستم بچم و زیر پا بزارم طلاق بگیرم بجه ایی طلاق بشه اواره میشه
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
نمیدونم والا نمیشه همه راهیی و رفتم خیلی فوش میده منم قاطی میکنم دیگه نمیفهمم جنگ میشه
مادر بزرگم میگفت فوش برا کسی نمیره مثلا بگو ری...م تو دستت کجاس چرا چیزی تو دستم نیس میدونم سخته ولی به خاطر دخترت چندبار کوتاه بیا به خدا قول میدم خوب میشه انشالله ۰❤
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥