2777
2789

لطفا بهم بگید راضی هستید از شرایط؟ بحث و جدل پیش نمیاد؟ ما قراره تا یکماه دیگه بریم طبقه پایین مامانم اینا زندگی کنیم ولی راستش استرس دارم میدونم همه چیز اوکی نیست اونجا ولی خب این یه راهه تا یکم پول پس انداز کنیم. میدونم سوالم خیلی کلی ولی لطفا هرکس تجربه ایی داره بهم بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی روت  به مامانت باز میشه 

خوب نی راجب هر موضوعی😕

بلاخره زن شوهر یک موضوعات خصوصی دارن

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
خودمم سختمه ولی حاضرم یکم تحمل کنم

برا خانواده تم خوب نی 

رفتاری بد داماد شونو میبینن از چشم شون میفته 

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

میشه با همون فاصله ی کم دوری و دوستی باشه غذاخوردن تون جدا باشه حتما،یه جوری باشه حتی اگه خودت هر روز سر میزنی بهشون شوهرت نیاد ،هفته ای یه بار برید انگار خونه شون‌مهمونی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من چندماه هس عروسی کردیم اومدیم خونه پدرشوهرم تاخونمونو درست کنیم یعنی زندگی ندارم همش مهمون دارن من باید تموم کاراو انجام بدم پذیرایی کنم غذا درست کنم ظرف بشورم و.... حالا این همه کار کنم ی خطای کوچیک پیش بیاد میزنن تو چشمم  حالا اینا به کنار بخوام غذایی درست کنم این مادرشوهرن میاد روصندلی پیشم میشینه دستورمیده چیکار کن چیکار نکن حتی بخوان ی سیب زمینی سرخ کنم دلم میخواد خفه اش کنم

برا خانواده تم خوب نی  رفتاری بد داماد شونو میبینن از چشم شون میفته

اره ولی من دو ماهی در مورد این موضوع فکر کردم سبک سنگین کردم اخرم با تردید قبول کردم دیگه نمیدونم چی پیش میاد

من چندماه هس عروسی کردیم اومدیم خونه پدرشوهرم تاخونمونو درست کنیم یعنی زندگی ندارم همش مهمون دارن من ...

وای اینطوری که خیلی سخته. منم احتمالا مسئولیت هام بیشتر میشه چون مامانم معمولا به کمکم احتیاج داره و منم دلم نمیاد تنهاش بزارم

به نظرم که مشکلی پیش نمیاد اگه مدیریت کنید.. برا ناهار شام نرو اونجا... حرفای خصوصی زندگیت رو نزن او ...

ممنونم دوستم ولی میترسم نشه حریم ها رو حفظ کرد میترسم نتونم مدیریت کنم