2777
2789

دانشجو علوم تغذیه تهرانم فکر کن دانشگاه تهرانی باشی ولی بهت بگن بمیر رتبه کنکورت ۲۹۰۰ باشه بگن بی مصرف 

شهریه ام دوازده تومن هشت تومن جور کردم میگم چهار تومن بده میکه ندارم 

میگه ماهی چهار تومنم ندارم بهت بدم واس هزینه خوابگاه و غذات 

همه اش میگه گمشو از خونم از ۲۰ سالگی 

من دوست پسرم ندارم درس خونم اهل دود و دم نیستم 

مهمونی وکافه هیچی سرکار میرم بابا دیگه چیکار کنم ولم کن چه قدر سرزنشم میکنی چه قدر تحقیرم میکنی 

دعاکنین بمیرم 

من هیچ کسی ندارم تو این زندگیذ

همه زندگیم سراسر رنج و عذاب بود 

خواهش میکنم دعا کنین  تو خواب بمیرم 

اینا منو خیلی اذیت کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم

امیدوارم جبران شه همه ی ناراحتیات

وام دانشجویی نمیتونی بگیری؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه عزیزم، ولی دعا می‌کنم مشکلاتت حل بشه 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

شبانه امقدر گرونه یا پردیس؟ عزیزم شرایط خونه رو که میدونستی نباید میزدی این رشته‌های پولی رو.

حالا هم اتفاقی نیفتاده به جای آرزوی مرگ، برو توی مغازه‌ای جایی پاره وقت وایسا یه حقوق بگیر خرج خودت کن