2777
2789

.. 

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ادا حال بدارو درمیاریم بیا تو تاپیک شورت پسرعمو ببین چه میکنن این بازیکنا😂

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6728515/وای-پسرعموم-رو-بدون-شلوار-دیدم-آبرومم-رفت-خدایا?

postId=196172520

لینک دخترا😂😃

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"