دو تا سقط داشتم بعد ازمایش انعقادی دادم مشکل دارم سر سومی دکتر بهم انوکساپارین و اسپرین و اسید فولیک ۵ و شیاف پروژسترون داده الان لکه بینی قهوه ای دارم و لدرد ۶ هفته تمومم خسته شدم واقعا چرا مال من نمیمونه خیلی نگرانم کمکم کنید چیکار کنم 😭😭😭😭
عزیزم ازمایش ژنتیک دادین؟ عکس رنگی از رحمت گرفتی؟ منم ۵ بار سقط کردم خیلی سخته انشالله اینیکی بمونه برات
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عکس رنگی رحم دادم طبیعیه و گفت یکی از لوله ها یکم گرفتگی داشت ک رفع شد. ازمایش ژنتیک فقط انعقادی دا ...
پس نگران نباش استراحت کن و فقط برا دستشویی از جات بلند شو توکلت بخدا باشه فردا ک رفتی دکتر بهش بگو انشالله چیزی نمیشه اگه خدا بخاد میمونه برات
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘