2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

216 بازدید | 19 پست

دو تا سقط داشتم بعد ازمایش انعقادی دادم مشکل دارم سر سومی دکتر بهم انوکساپارین و اسپرین و اسید فولیک ۵ و شیاف پروژسترون داده الان لکه بینی قهوه ای دارم و لدرد ۶ هفته تمومم خسته شدم واقعا چرا مال من نمیمونه خیلی نگرانم کمکم کنید چیکار کنم 😭😭😭😭

عزیزم ازمایش ژنتیک دادین؟ عکس رنگی از رحمت گرفتی؟ منم ۵ بار سقط کردم خیلی سخته انشالله اینیکی بمونه برات

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازمایش ژنتیک دادین؟ عکس رنگی از رحمت گرفتی؟ منم ۵ بار سقط کردم خیلی سخته انشالله اینیکی بمونه ...

عکس رنگی رحم دادم طبیعیه و گفت یکی از لوله ها یکم گرفتگی داشت ک رفع شد.

ازمایش ژنتیک فقط انعقادی دادم ک مشکل داشتم

عکس رنگی رحم دادم طبیعیه و گفت یکی از لوله ها یکم گرفتگی داشت ک رفع شد. ازمایش ژنتیک فقط انعقادی دا ...

پس نگران نباش استراحت کن و فقط برا دستشویی از جات بلند شو توکلت بخدا باشه فردا ک رفتی دکتر بهش بگو انشالله چیزی نمیشه اگه خدا بخاد میمونه برات

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پس نگران نباش استراحت کن و فقط برا دستشویی از جات بلند شو توکلت بخدا باشه فردا ک رفتی دکتر بهش بگو ا ...

دکتر بهم میگه فقط باید صبر کنم راهش همینه داروهاشم همینه ولی من خیلی میترسم مثل دو تای قبلی بسه یه سقط ۱۶ هفته داشتم یدونه هم بارداری پوچ