2777
2789
قربونت برم  والا خسته شدیم اونقدر زندگی هم سخت نیست که اینجوری میکنن کاش جا تاپیک زدن برن روان ...

اوهوم😊

امشب نتیجه گرفتم دست بکار بشم😊😊

حتی اگه فقط یک نفر هم از این کمپین سود ببره،برای دنیا و آخرت من و تمام خونوادم کافیه😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونم😍♥️

😘😘😘لطف داری

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
واقعا     امشب حالم خوب بود ک به لطف کاربرا ری.....ده شد    

😊😊عزیزم،به خودت نگاه کن!

حیف نیست این بت زیبایی که خدا ساخته رو ناراحت کنی؟

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

😊😊عزیزم،به خودت نگاه کن! حیف نیست این بت زیبایی که خدا ساخته رو ناراحت کنی؟ کمپین_انرژی_مثبت# ...

عزیزمییی  

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
   عزیزمییی    

فداااات گلم😍😍

شاااااد باش و زندگیتو شااااد کن😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

ولشون کنین تاپیک های مزخرف امشب رو....... کی میاد جرئت حقیقت؟؟؟؟😅😀😉

من پایم😁😁

ولی چجوری؟