2777
2789

جاری من بخاطر اینکه بهش نگفتن میان خاستگاری من همیشه با همه درحال جنگه درسته تقصیر من نیست ولی همیشه سعی میکنه منو ناراحت کنه مثلا برای عروسیم جنگ به پا کرد که نمیاد چون بهش نگفتن یا وقتی خونه خریدم جهازمو بردم اومد هرچی تونست از جهازم ایراد گرفت بعدشم جنگ به پا کرد که چرا شوهرش براش خونه نخریده بااینکه جهازشو شوهرش گرفته بازم دعوا کرد که توبرام کم گرفتی بعد شب عروسیم نذاشت حتی لباسمو دربیارم نشت خودشو شوهرش کادوهای مارو شمردن درحالی که اصلا بهشون ربطی نداشت خونم دعوت کردم دعوا کرد چرا اول به من زنگ نزده نگفته نیومد خونم دوباره دعوت کردم اومد شب هم موند تاصبح توگوشم خوند که شوهرت دروغ گفته تورو میخواسته یه جوری حرف زد که هنوز فکرمیکنم حتما شوهرم کسیو میخواسته به شوهرم گفتم زنگ زد هرجی ازدهنش دراومد گفت بهشون بعد نشست همه جا پرکرد که من باعث دعوا شدم اون حرفی نزده یکسال درارتباط نبودیم تا بچه دومش به دنیا اومد مجبور شدم برم بعدش رفتو آمد بود تا چندماه پیش که خانوم متوجه شد من باردارم دوباره چنان جنگی به پا کرد که من حالم بد شد از خونه مادرشوهرم زدم بیرون فقط به خاطر اینکه چرا به اون اول نگفتم که باردارم تا الان که ۸ ماهه باردارم یه زنگ نزده حال بچرو بپرسه عکس تعیین جنسیت گذاشتم هیچ تبریکی نگفت درحالی که خودش سه ماه نمیومد خونه مادرشوهرم با من دعوا داشت که توباید به من زنگ میزدی خبر میگرفتی با اینکه ۱۰ سال ازمن بزرگتره همیشه بچگانه رفتار میکنه  حالم ازش دیگه بهم میخوره اصلا دوست ندارم بیاد دیدن بچم اصلا دوست ندارم کادو بده چون برای عروسیم یک میلیون کادو داده بودن هزاربار تا الان گفته درحالی که من برای بچش دستبند طلا گرفتم یه تشکر خشک و خالی هم نکرد الان اگه چیزی بیاره میخواد تا عمر داره بگه شما باشید با این آدم چطور رفتار میکنید هروقت زدم به در بیخیالی و بی محلی بدتر کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرتو خواهرشوهرت هیچی نمیگن??

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
باعث جنگ آخر همون مادرشوهرمه به من گفت به جتریت نگو حامله ای بعد خودش رفت بهش گفت اونم اینطور کرد

بهش میگفتی میخواستی سیسمونی بخری که نگران بودی دیرتر بفهمی??

چقد لجم میگیره از این ادما

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

برام مهم نیس... وقتی میگی دعوا راه میندازه  با شوهر خودش دعوا راه میندازه  به تو چه....   منم جاریم تا منو میدید سر هرچیزی با شوهرش دعواش میگرفت...   مگه به تو تبریک بده کاره؟؟؟

من الان بچم ۱سال و ۲ماهشه جاریم حتی عکسشم ندیده ک بخواد تبریک بگه.‌‌.

چیکار داری دعوتش میکنی خونتون؟؟؟ ۲ساله عروسی کردم یبار فقط دعوتشون کردم...

کلا بااینکه دعوا و بحث نکردیم باهم قطع رابطه ایم...

تا تو دعوتش نکنی  اون از کجا میخواد بیاد؟؟؟  من جاریم انقد لنگ این بود دعوتش کنم خونه ی جدیدمون  حتی به جایی رسید ک به مامانم زنگ زد شماره منو ازش خواست   مامانم هم بهش گف  گفته به کسی ندم و قطع کرده بود...

رابطه و رفت و آمد  دوطرفه اس   تا تو نخوای اون نمیتونه بیاد...

برا جاری منم عروسی نگرفتن  سر عروسیه من با خانواده شوهرم یه دعوای اساااسی راه انداخت  ولی من به کتفمم نبود...   یه جهنم

خیلی خودتو درگیر کردی   بیخیال باش  رفت و آمد نکن

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..