2777
2789
عنوان

فرار از خونه 💔 توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 61 پست
گوه خوردن. مگه تو شرایطمن؟ دارم نابود میشم زندگیم به فاک رفته که یه مشت بی همه چیز بپرن به من؟ دارم ...

اخییی 😔🤦🏼‍♀️

بچه نیاد تایپیکم🎈مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فحشتون میدم😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیج جای رایگانی وجود نداره

باید پول داشته باشی خونه بگیری بری عین بنز کار کنی تا هزینه هات در بیاد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

اخه  خدا چقدر نا عدالتی میکنی

یه دانشگاه شهر دور برو اونجا هم کار کن 

پیامنور شهر دیگه 

پیامنور سختگیری نداره میتونی اونجا یه کاری داشته بلشی 

یا همین الان دو شیفت بردار کار بوتیکی جایی 

گوه خوردن. مگه تو شرایطمن؟ دارم نابود میشم زندگیم به فاک رفته که یه مشت بی همه چیز بپرن به من؟ دارم ...

اروم باش دختر هنوز کسی چیزی نگفته خب

ببین اول منبع درامد داشته باش

بعد یکاری کن

الان بی پول بری میخوای چیکارکنی؟ 

مجبور بشی برگردی بدترمیشه 

بگرد کارپیداکن 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ریدم تو همون دانشگاه. فعلا به‌خاطر وزنم قبولم نکردن 💔 دلم از همه جا شکسته به خدا خیلی عصبانیم

چه ربطی به وزن داره😳😳چه چیزا ، تابحال نشنیده بودم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

ریدم تو همون دانشگاه. فعلا به‌خاطر وزنم قبولم نکردن 💔 دلم از همه جا شکسته به خدا خیلی عصبانیم

دانشگاه؟ بخاطر وزنت

مگه میشه😐

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

💔💔خب عزیزدلم نمیشه که بدون پول بزنی بیرون حتی یک شبم نمیشهبدون خونه بیرون بمونی بیرون امن نیست

اگه بدونی چه حالیه مثل سگ پشیمونم توی این زندگی گوه پا ،ذاشتم

اگه بدونی چه حالیه مثل سگ پشیمونم توی این زندگی گوه پا ،ذاشتم

💔🥺قوی باش قشنگم توشهرخودت

دنبال کار بگرد ی کم پول جمع کن شده باکسی همخونه شی بشو آدم مطمعن 

منظورم مثلا دانشجو 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺