تو دل شوهرم جایی ندارم همش بهم توهین میکنه چون زیر سرش بلند شده بمنم چرت پرت میگه امروز بانک بودیم شماره تلفن یادم نمیومد یهو گفت شماره مجردیات یادته چرا پس من دوتا بچه دارم هیچوقت دوس نداشتم این حرفارو بشنوم بچه شیر میدم اصلا حلالش نمیکنم زنایی رو میبینم که زیبا هم نیستن ولی اعتماددبنفس دارن چون شوهرشون دوسشون داره حسرت میخورم کسی عین من هست؟فعلا شرایط طلاق تا یکسال دیگه رو ندارم دارم پول جمع میکنم فعلا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندروز پیش شوهرم گفت تو کیو داری بی کس و کار من اکه قرصی برا سردردت نخرم خو میمیری ....یا مثلا فحش ب پدرم ک فوت کرده ...یا میگه تو قدت کوتاهه ایراد از بدنم میگیره یا توهین میکنه یا داذ میزنه یا کتک میزنه هعی
عزیزم من ازینحرفا بدتر شنیدم چندروز پیش شوهرم گفت تو کیو داری بی کس و کار من اکه قرصی برا سردردت نخر ...
بچه داری؟من دوتا دارم ولی دیگه تحمل نمیکنم قبلنا طرز فکرم این بود که بابا بالای سر بچم باشه ولی الان میگم بچم مادر تو سری خور نمیخاد مادر با اعتماد بنفس میخاد زندگی پر تنش به درد بچه هام نمیخوره