2777
2789
من شنیدم نباید شب موهارو شونه زد😐😂

این خرافات نیست عزیزم این حدیث داره.شب نباید موهارو شونه زد.سرپا نباید اب خورد.تو حموم نباید موهارو شونه زد باعث ریختن موها و کم پشت شدنشون میشه .دلیل هم حتما داره ولی ما نمیدونیم اگه میدونستیم ماهم عالم میشدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره کم کم یادم میاد😐 یه جایی شنیدم که یه سوزن نخو اگه بالای سر خانم حامله تکون بدی اگه خطی رفت بچ ...

چقدر سر همین تو دبیرستان اسکول مون کردن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
بچه بدنیا میاد نباید چشم باز عکس بندازی کور میشه یکی نمیدونم خورشبد گرفتگی یا ما گرفتگی نباید به خود ...

من اینو شنیدم ولی اینجوری که میگین نیس.اینجوریه که نباید فلش گوشی بخوره به چشمش باعث کوری میشه 

موقع حلو پختم بگی وای سوسک   حلوا میترسه روغنش بالا میاد  قبل پیاز پوس کندن خودتو صیقه پی ...

وای خدا صیغه پیاز حالا اگه مرد بخاد پوست بگیره چی کار کنه پیاز صیغه کنه؟؟؟🤣

خرافات زیاده اما مسئله اینجاست که مرز خرافات تا کجا پیش میره؟ وقتی حرف از خرافات میشه به راحتی چندتا ...

خب این مسئله ایه که زنجیره ای پیش میره

درواقع خودما و کسانی که این چیزارو بهمون تحمیل کردن هیچ درک درستی از صحتشون نداریم فقط شنیدیم و منتقل میکنیم

وای خدا صیغه پیاز حالا اگه مرد بخاد پوست بگیره چی کار کنه پیاز صیغه کنه؟؟؟🤣

نمیدونم والا من شنیدیم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
این خرافات نیست عزیزم این حدیث داره.شب نباید موهارو شونه زد.سرپا نباید اب خورد.تو حموم نباید موهارو ...

پس واجب شد تحقیق کنم چون باید علتم داشته باشه مرسی که گفتید🤩