2777
2789
بچه بدنیا میاد نباید چشم باز عکس بندازی کور میشه یکی نمیدونم خورشبد گرفتگی یا ما گرفتگی نباید به خود ...

واسه فلش  نور میگن چشم بچه بستهدباشه یا مراقب باشی فلش گوشی خاموش باشع

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که میگن دعا نویسی و حس ششم و چشم سوم خرافاته

باید خدمتتون عرض کنم تمامی این ها محتوایی از علم متافیزیک هستن که در همه جهان بهش اهمیت ویژه ای میدن و قبول دارند

که اکثرا چون درکی ازش ندارید خرافه میدونیدش 

و این بچه بازی هایی که همش درباره حس ششم تاپیک میزنن بیشتر دارن این موضوع رو غیر قابل درک میکنن

بچه بدنیا میاد نباید چشم باز عکس بندازی کور میشه یکی نمیدونم خورشبد گرفتگی یا ما گرفتگی نباید به خود ...

اون علمیشو من شنیدم ک از بچه کوچیک با نور فلش گوشی عکس نگیرید کور میشه چشماش،بدون فلش اشکالی نداره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

خرافات زیاده اما مسئله اینجاست که مرز خرافات تا کجا پیش میره؟ وقتی حرف از خرافات میشه به راحتی چندتا چیز نام میبریم همه مون، اما باورهایی داریم خودمون که اگه کسی بهمون بگه اونا هم خرافات ان اصلا قبول نمی‌کنیم و کاملا انکار می‌کنیم.

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

اولی درسته

الته با فلش منظورشونه

چون چشم نوزاد تحمل فلش رو نداره و باعث کوری میشه

دومی رو هم من یه چیزایی شنیدم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه تا وقتی فقط شیرمادرشومیخوره جیشش پاکه.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یه خانومه اینجا میگفت اگه مردی زنشو دوست داشته باشه بچشون پسر میشه، ولی اگه نه دختر🤕🤕

داره کم کم یادم میاد😐

یه جایی شنیدم که یه سوزن نخو اگه بالای سر خانم حامله تکون بدی اگه خطی رفت بچه پسره اگه دور خودش چرخید بچه دختره😐😐🤐

بچه تا وقتی فقط شیرمادرشومیخوره جیشش پاکه.

آخ که اینو گفتی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه