2777
2789
عنوان

هزينه سزارين

919 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها من شكم اول دكتر ١٣ دستمزد خودش خواسته هزينه بيمارستان هم جدا....به نظرتون هزينه بيمارستان چقدرميشه؟!من شهرستانم شمار از نرخ دستمزد سزارين بگيد واينكه ايا بيمه چيزي به من برگشت ميده؟هم از اين ١٣ تومن و هم هزينه بيمارستان

تكرار نميشوي💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیربیمه اگه ام بده فقط هزینه بیمارستانو میبره چون اون۱۳تومن زیرمیزی دکترت محسوب میشه ویچیز جداست کاری بابیمه نداره...چقدر دکترت فازش بالاس نامرد

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
نخیربیمه اگه ام بده فقط هزینه بیمارستانو میبره چون اون۱۳تومن زیرمیزی دکترت محسوب میشه ویچیز جداست کا ...

چي بگم 😭دكتراي شهر شما چقد زير ميزي ميگيرن؟

تكرار نميشوي💞
 شما سزارين كردي؟چون اختياريه بايد زيرميزي ميدادم تو همين ماه بايد عمل شم دكتر ديگه قطعا پذيرش ...

دکتر بیخود کرده...من دوبار سزارین شدم ، دکترم یه هزار تومنی هم زیر میزی نگرفت... یه دکتر دیگه هم بود که اتفاقا فایلمونه ، دخترعموی همسرم‌ ۹ماه رفت پیشش ، ماه آخر دکتره گفت باید ۶تومن‌ بهم بدی...اونا ‌هم قبول نکردن و خیلی راحت دکترو عوض‌ کردن

🖤

حالت خوشه؟؟؟۱۳ میلیون میخوای بدی زیرمیزی؟؟؟والا منم سزارین اختیاری ام دکترم یه قرون ازم نگرفت زیرمیزی.

فقط پول بیمارستان باید بدم ک اونم ۱۰تومنه با اتاق خصوصیو همه چیز

ببخشید دکتر چی فرضت کرده ک میخواد ۱۳ میلیون ازت بگیرخ؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
زير ميزيش پنج و نيم؟؟بيمارستان چقد؟من هفته ٣٦ م

چرا زودتر نرفتی سراغ یه دکتر دیگه؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
چي بگم 😭دكتراي شهر شما چقد زير ميزي ميگيرن؟

کجایی شما؟من دکترم هیچی نگفته منشیش گفت هرکی اگ دلش خواسته بعدیه هدیه آورده میخاد۴شنبع بهم نامه بده ببرم بیمازستان تاییدکنه واسه سزارین...اما دکترقبلیم گفت اگ سزبخوای بدون بیمه برات انجام میدم۵تومن میگیرم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
مگه ميشه دكترت دستمزد نگيره!!!

من اللن تو تاپیکامم پرسیدم

ولی رفتم تاپیک یکی از دوستام ک پیش دکترم زایمان کرده از اونم پرسیدم گفت یه قرونم نگرفت زیرمیزی.زیر میزی دستمزد دکتر نیست پول مفته ک میگیرن وگرن دستمزد دکترو بیمارستان باید بده  از پول عملت

ن تو

تازه دکترمم نامه سزارین رو داده دستمه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧