2777
2789
عنوان

خسته شدم

147 بازدید | 8 پست
متنفرم از زندگیه سگی ای که دارم ٬ بچگی خوبی نداشتم و یه عمر مسخره شدم به خاطر ظاهرم و آرزوی خیلی چیزا به دلم موند.

الانم که به این سن رسیدم اختیار خودم رو ندارم، باید از یه نفر دیگه اجازه بگیرم که برم بیرون یا نه، یا اینکه با کیا بگردم. 

یه پول به آدم نمیدن بره یه لباس بگیره٬ حالا قبلا پول نداشتن درست اما الانم که دارن نمیدن. 

دندونای فک بالام نامرتبن الان ده ساله که قراره منو ببرن ارتودنسی اما هی میگفتن پول نداریم الانم که دارن نمیدن. آدم یه خنده نمیتونه بکنه از بس ضایعن

من نمیدونم چرا وقتی پول ندارن بچه میارن٬ خانمای محترم لطفا وقتی وضع مالی خوبی شوهراتون ندارن بچه نیارید.

من کلا نا امیدم از زندگی٬ آخه مگه من حیوونم که باید افسارم دست یه نفر دیگه باشه؟ منم آدمم چرا باید همش کنج خونه باشم. تف به زندگی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگو پول که نمیدید بزارید برم  سرکار ‌.خودم پول در بیارم کار کنم .

نمیزارن هر جایی برم سر کار. بعدم الان شرکتای خصوصی مدرک کاکپیوتر یا حسابداری میخواد . که منم چون اون موقع پول نداشتن زیاد بهشون فشار نمیاوردم که حتما پول بدین که برم کلاس

چه بد درک میکنم این حرفای شما رو من هزار بار با خودم یا به اعضای خانواده ام همین حرفای شما رو  ...

دعا کن توی آزمون استخدامی وزارت علوم قبول بشم و بتونم مستقل بشم

خوب برو خیاطی ‌تولیدی . اینجور چیزا ‌

توی یه شهر کوچیکم اینجا تولیدی نیست. منم استعداد خیاطی و آرایشگریم صفره صفره  

حتما دعا میکنم از ته دلم و امید وارم که هر چه زود تر به حال مطلوب برسید

ممنون عزیزم. انشالله تو هم به هرچی میخوایی برسی و همیشه شاد باشی