2777
2789
عنوان

منظوری داره بنظرتون

120 بازدید | 13 پست

کارفرمام تو محیط کار وقتی که از کنارم میخواد رد بشه تنه یا دستش رو بهم میزنه موقع رد شدن

با این که کلی فاصله هست و میتونه از یه سمت دیگه بره (حواسش هم هست وقتایی که کسی نبینه) نمیدونم دلیل این کارش چیه

جدیدا میخواد رد شه من خودم رو سریع جابه جا میکنم یا میرم یه سمت دیگه😬😂

تا اونجایی که میشناسمش ادم سالم و خوبی هست ولی علت این کارش چیه؟! ذهنمو مشغول کرده

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

/:فقط اگه میخوای برات بد نشه خودتو جدی بگیر و باهاش نخند. میخواد باهات دوس شه /:داره راه باز مبکنه

فکر نمیکنم.

همچین ادمی نیست مذهبیه یکم

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
واقعا آدم خوبیه و نمیدونی منظورشو؟بنظرم ی حالت تقریبا بلند که بشنوه اگه بازم اینکارو کرد بگو اه یا ا ...

فقط یبار گفتم نچ

بدت نیاد عزیزم داره لاشی‌بازی در میاره. محکم باش تو روش وایسا

چیکار کنم یعنی

اولا که کلا ازش فاصله بگیر. تو روش اخم کن و هرچی میشه اصلا نگاهش نکن تا بفهمه

یبار نگاهش نمیکردم بلند برگشت گفت وقتی دارم باهات صحبت میکنم منو نگاه کن😬 فکر کرد بحرفش گوش نمیدم

اینجوری بدتر نمیشه؟

یبار نگاهش نمیکردم بلند برگشت گفت وقتی دارم باهات صحبت میکنم منو نگاه کن😬 فکر کرد بحرفش گوش نمیدم ...

همکارته؟ یا مدیرت؟ ببین اگر همکارته میشه ولی اگر مدیرته اون محیط واقعا کثیفه ول کن و برو

همکارته؟ یا مدیرت؟ ببین اگر همکارته میشه ولی اگر مدیرته اون محیط واقعا کثیفه ول کن و برو

آهان گفتی کارفرما... من اگه جای شما بودم از اونجا میرفتم چون همچین کارفرمایی واقعا کثیفه. پول و کارش هم بخوره توی سرش