2777
2789

از صبح یا سرم تو گوشیه یا دارم تلویزیون میبینم یا غذا سفارش میدم از بیرون  بیارن

God, please give me great wealth so that I can befortunate

خب مشکلش چیه همیشه که نباید رفت بیرون 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاید پیش بیاد هفته ایی یه بارم بیرون نرم . اصلا برام مهم نیست . تو‌خونه خیلی بیشتر حال میکنم. 

مگر اینکه خرید واجب داشته باشم 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

آخه یه روز کامل خونه ؟؟؟

بله البته درک میکنم از بس زیاد رفتی بیرون ماشاالله برات غیر عادی شده و نمیتونی باور کنی 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بله البته درک میکنم از بس زیاد رفتی بیرون ماشاالله برات غیر عادی شده و نمیتونی باور کنی

آره خب من بیشتر اوقات تنهام و با دوستام یا تکی میرم بیرون تا شب میمونم تا خسته بشم 

ولی امروز اصلا حوصلم نمیومد برم بیرون شاید به خاطر اینه از صبح تنهام و کسی بهم کاری نداره و رو مبل خوابیدم به خاطر اینه

God, please give me great wealth so that I can befortunate

آره خب من بیشتر اوقات تنهام و با دوستام یا تکی میرم بیرون تا شب میمونم تا خسته بشم ولی امروز اصلا حو ...

چه باحال 😁عیبی نداره ولی میتونی سعی کنی از تنهایی هم لذت ببری توی خونه تا اینطوری عجیب نباشه برات و همچنین خسته کننده 

فیلم ببین مثل امروز آهنگ بزار برقص کتاب بخون یه مهارت یاد بگیر کار زیادی میشه کرد متوجه ای ؟