بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله البته درک میکنم از بس زیاد رفتی بیرون ماشاالله برات غیر عادی شده و نمیتونی باور کنی
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
آره خب من بیشتر اوقات تنهام و با دوستام یا تکی میرم بیرون تا شب میمونم تا خسته بشم ولی امروز اصلا حو ...
چه باحال 😁عیبی نداره ولی میتونی سعی کنی از تنهایی هم لذت ببری توی خونه تا اینطوری عجیب نباشه برات و همچنین خسته کننده
فیلم ببین مثل امروز آهنگ بزار برقص کتاب بخون یه مهارت یاد بگیر کار زیادی میشه کرد متوجه ای ؟