2777
2789
عنوان

لیزر بدن ،جواب گرفتین؟

1561 بازدید | 38 پست

بعد از بارداری،رشد موها برنگشته یا بیشتر بشه؟😬

چه دستگاهی بوده؟

موهاتون مشکی و ضخیمه یا نه؟

من خودم موهای صورتم مشکی و ضخیم بود، با لیزرخیلی کم شد، بعد بارداری دوبرابر شد😑😑

خو اون واسه هورمونه اکثرا اینجور میشن.

خواهرم رفت بعد ۴ ماه در اومدن.هر سری هم همینه.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اون واسه هورمونه اکثرا اینجور میشن. خواهرم رفت بعد ۴ ماه در اومدن.هر سری هم همینه.

میدونم هورمونها بالا پایین میشن ولی باید چکار کنیم؟

لیزر و بزاریم برای بعد کل زایمانها؟😂😂😂

میدونم هورمونها بالا پایین میشن ولی باید چکار کنیم؟ لیزر و بزاریم برای بعد کل زایمانها؟😂😂😂

خخخ خو حالا تا ۶ ماه در نمیان معمولا.بعدش در میان که باز باید تمدید کنی.

پشت کله همم که نمیخوای بزایی😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
زاییدم پشت هم😂😂😂 شما لیزر رفتی؟؟

خخخ دیگه بسته پس.

نه فعلا که باردارم.

من تحمل درد ندارم.خواهرم میگفت یه حالت سوزن سوزن میشه.یبارم دیدم یکی رفت داخل برا لیزر اومد بیرون اشک میریخت😱ترسیدم برگام ریخت

خخخ دیگه بسته پس. نه فعلا که باردارم. من تحمل درد ندارم.خواهرم میگفت یه حالت سوزن سوزن میشه.یبارم ...

اخه میدونم بعد لیزر ،بازم بچه به راهه🤐😂😂

منم صورت و زیر چونه رفتم فقط 

از جلسه دو به بعد،دست اپراتورو سفت میگرفتم میگفتم نکن😅😅

یکی نبود بگه مجبوری بیای

اخه میدونم بعد لیزر ،بازم بچه به راهه🤐😂😂 منم صورت و زیر چونه رفتم فقط  از جلسه دو به بعد،د ...

خخخخخ .من که نمیرم میترسم😂

خخخ چند تا چندتا میخوایید

۳تا😁 من که پرمویی اذیتم میکنه  وحشتناک مو دارم هاا😬😬

سه تا داری دیگه بسهههه😱😱

شغل همسرت چیه؟

منم پشمالوعم😐

من توتال میرم کل بدنم جلسه چهارمم ۸۰درصد موهام از بین رفته

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.