2777
2789

الان نه ماهشه چند وقته یاد گرفته بین نق زدنا یا بازیش میگه ماما بابا ولی واضح نمیگه مثلا داره بازی میکنه یهو میگه ماما یا ممه  تخم بلدرچین تاثیر داره؟ باهاش خیلی حرف میزنم میگم بگو مامان میخنده ولی خیلی کم پیش میاد تکرار کنه.

تیکر تولد نفس مامان❤

عزیزم حالا زوده،موقعش ک بشه خودش حرف میزنه،خواهر زاده من یک سال و سه ماهشه هیچی نمیگه فقط میگه لولو🤭😁

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مستند دیدم ،میگفت همین طور باهاشون صحبت کنید...سوال بپرسید حتی اگه جواب ندادن خودتون جواب بدین ،دائم باهاش حرف بزنید...می‌گفت خیلی خیلی موثره

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

دختر من یک سال و نیمشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه. تازه تخم بلدرچین زیاد بهش میدم ولی تاثیری نداشته. البته به خاطر خاصیتش بهش میدم نه حرف زدن. نگران نباش هر بچه ای روند رشدش متفاوته. ۹ ماهگی زوده واسه حرف زدن. تنها کاری که میتونی بکنی اینه که باهاش زیاد حرف بزنی

پسرا تنبل تر از دختران همه کارهاشون تو بچگی دیرتر از دختراس 

پسرخاله خودم سه سالگی شروع کرد به حرف زدن 

دیگه خالم نگرانش بود بردش گفتار درمانی دکتر گفته بود تا سه سال مشکلی نداره بچه ها تک کلمه هم بگن خوبه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

فقط باید باهاش حرف بزنی 

خیلی لاهاش حرف بزن

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
دیر شده عزیزم  ۹ ماهگی الان باید فردوسی از بر میخوند ببخیال خواهرم😐😐

سلامممم🥰من میتونم درخواست دوستی بدم؟عاشق انیمه و کمیک و این جور چیزام🤗🤗🤗

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜