الان نه ماهشه چند وقته یاد گرفته بین نق زدنا یا بازیش میگه ماما بابا ولی واضح نمیگه مثلا داره بازی میکنه یهو میگه ماما یا ممه تخم بلدرچین تاثیر داره؟ باهاش خیلی حرف میزنم میگم بگو مامان میخنده ولی خیلی کم پیش میاد تکرار کنه.
عزیزم حالا زوده،موقعش ک بشه خودش حرف میزنه،خواهر زاده من یک سال و سه ماهشه هیچی نمیگه فقط میگه لولو🤭😁
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من یک سال و نیمشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه. تازه تخم بلدرچین زیاد بهش میدم ولی تاثیری نداشته. البته به خاطر خاصیتش بهش میدم نه حرف زدن. نگران نباش هر بچه ای روند رشدش متفاوته. ۹ ماهگی زوده واسه حرف زدن. تنها کاری که میتونی بکنی اینه که باهاش زیاد حرف بزنی
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین