2777
2789
عنوان

مامانم میخواد شوهرم بده

62 بازدید | 3 پست

همه فکر و ذکرش شوهره انگار حالا خودش کجارو آباد کرده با شوهر کردنش

اصلا نمیتونم پیشش بشینم همه حرفاش ختم میشه به شوهر حرفم نمیزنم ادامه میده مثلا میگه داماد خانم فلانی پولداره خوش به حالشون چه شانسی دست راستشون رو سر ما یا میگه خونه رو فلان کنم برات خواستگار اومد خوشگل باشه ایشالله تا سال دیگه تو قطعا عروس شدی 

یا راجب پسرای مجرد فامیل حرف میزنه میگه چی میشه بیاد تورو بگیره  یا فلان خواستگارتو چرا رد کردی حیف شد یه جوری رفتار میکنه انگار ترشیده ام 

در حالی اصلا قصد ازدواج ندارم و کلا ۱۹ سالمه 

خودش و فامیلاش از کوچیک تا بزرگ همینن حتی دختردایی ۱۳ سالم هم فکر شوهره

میشنی پیششون همش میگن شوهر شوهر شوهر شوهر میکنی شوهر خوبه شوهر من شوهر تو شوهر همه 

همه دستاوردشون ازدواجه حال بهم زنا

باید یه بیل کافور بریزم تو غذای این جماعت ازدواجی

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

سنت کمه هنوز وقتش نیست

متوجه نمیشه که فقط حالمو با حرفای صدمن یه غازش بد میکنه جمعه ها همیشه سرگیجه دارم انقدر اعصابمو خورد میکنه از صبح

کاش جمعه هام میرفتم سرکار

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.