2777
2789
عنوان

چی کار کنم پسرم زودتر زبون باز کنه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست

مرکز تکلم پسرها بعد از تولد شکل میگیره عزیزم ولی دخترها وقتی تو رحم مارد هستند پس نه ربطی به تنبلیش داره نه هوش و استعدادش، اگر باهاش زیاد حرف بزنی و دایره لغاتش کامل شه شروع میکنه به حرف زدن

سلامممم🥰من میتونم درخواست دوستی بدم؟عاشق انیمه و کمیک و این جور چیزام🤗🤗🤗

من دوس دارما ولی خب اونقدرا اطلاعات بالایی ندارم ازشون🙁

بده گلم 🌷

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من دو سالشه ،هنوز هیچی نمیگه،مگر اینکه خیلی بهش اصرار کنیم تا بگه بابا،نه،داغ همینا رو فقط میگه. ...

دختره منم ۲۶ ماهشه کلمه زیاد میگه جمله بندیش هم خوبه بچه ها رو همدیگه بیشتر تاثیر میزارن چون با دختره برادرم زیاد در ارتباطه اون ۳ سالشه زودتر حرف زد فقط مشکلم اینکه ترکی قشنگتر حرف میزنه تا فارسی

من دوس دارما ولی خب اونقدرا اطلاعات بالایی ندارم ازشون🙁 بده گلم 🌷

😅اوه!مرسی🥰

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
مرکز تکلم پسرها بعد از تولد شکل میگیره عزیزم ولی دخترها وقتی تو رحم مارد هستند پس نه ربطی به تنبلیش ...

چه جالب، پسره من الان گاهی وقتا میگه ماما بابا آب اختیاریه یا مثل اغو که از دو ماهگی میگفت اختیاری نیست

تیکر تولد نفس مامان❤