2777
2789
عنوان

چطوری خوش میگذرونید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست

خوردن برام لذت بخشه  

نوشتن متنهای عاشقانه و فلسفی برام ارتمش بخشه

سفر برام نهایت عشق و حال

بو کردن قهوه  برام لذت بخش

کتاب خوتدن ارومم میکنه

ورزش رزمی  هیجانمو  برانگیخته میکنه

و...😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فیلم دیدن و خوردن پاستیل و بستنی و .... اینا یکم شادی به دلم میشینه 😊🌻

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

تنها خوشیم نی نی سایت بود که اونم به ناحق کاربریم بفنا رفت بعد از ۴روز همچنان منتظرم تا نی نی یار خوشیمو بهم برگردونه 

والااا من صب پا میشم برای پسرم صبونه امادع میکنم میام تو گوشی تا شب شبم تا صب پسرم گریه میکنه بعضی وختام تشنج میکنه بعضی شبا گشنه میخابه و... بیرون رفتن ؟ نگو خندم میگیره 

خوردن تمام خوراکی ها حتی یه لیوان آب یا شیر یا یه نیمرو

خوندن کتاب

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

خب حالت عادی که با چیزای ساده سعی میکنم خوش باشم

پیاده روی، پیک نیک اخر هفته، اخر شب با شوهرم برم بستنی بخوریم

ولی بعضی وقتا اینچیزا جوابگو نیس

ی دور همی کوچیک میگیریم دوستامونو دعوت میکنیم، کلی شیطنت میکنیم

بعضی وقتا هم که خوشی بزرگتر میخایم، ی نوک پا میریم شمال، اونجا هم مهمونی و جنگل و دریا،،، 

تو چنین خوب چرایی...
خب دنبال خوشی هات بگرد اونوقته که به این چیزا فکر نمیکنی من خودم قبلا اینطوری بودم اما کارایی نیکنم ...

خوشی ندارم صبح تا شب خونه ام درس میخونم😔پدر مادر بی فکر دارم ک حتی یه زنگ نمیزنن تا خودم نزنم😔