2777
2789
عنوان

چطوری خوش میگذرونید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با همسرم و جمع باشه میریم دریا یا جنگل یا میریم رستورانی کافه ای چیزی یا سریال و فیلم میبینیم مهمونی میگیریم یا میریم مهمونی(مورد آخر مال قبل کروناست)

تنها باشم کتاب میخونم تلویزیون میبینم به گیاهام‌ میرسم میرم پیاده روی آشپزی یا کیک پختن ماسک گذاشتن و رسیدن به پوست و مو و مدیتیشن و...

خوشی ندارم صبح تا شب خونه ام درس میخونم😔پدر مادر بی فکر دارم ک حتی یه زنگ نمیزنن تا خودم نزنم😔

به خاطر این که همش به این چیزا فکر میکنی

درکت میکنم ها اما منم قبلا اینطور بودم انقدر آدم حسابم نکردن تا گفتم به درک خودم باید به خودم برسم 

تو هم به این چیزا فکر نکن سخته اما میگذره

حالا چرا گریه میکنی وقتی انقدر آرام بخشه؟ اسم کتاب هات رو هم بگو

به شدت منو احساساتی میکنه.جادوی واقعیه.فقط موسیقی نیست.😍🎶

کتاب که زیاد خوندم.چندتا از بهتریناش اینا هستن:

اتاق از اما دون اهو

سه گانه جوجو مویز :من پیش از تو، پس از تو، هنوز هم من

کل مجموعه هری پاتر و همه پاترمورها

استاد عشق از ایرج حسابی

بوف کور از صادق هدایت

سمفونی مردگان از عباس معروفی

پنج جلدی پرسی جکسون از ریک ریردان تجربه فانتزی خوبی بود

ربکا از دافنه دوموریه

از جین آستین هم عقل و احساس ،اِما و غرور و تعصب

غرور و تعصب ویکتور هوگو به شدت توصیه میکنم.

مردی به نام اُوه از فردریک بکمن

ملت عشق از الیف شافاک

کیمیاگر از پائولو کوئلیو

کتابای ژانر وحشت آر ال استاین.اسامی مختلف دارن.مثلا مجموعه تالار وحشت دایره وحشت،سابه وحشت.از همه بهتر مجموعه دنباله دار خیابان هراسه.

جهان تاریک درباره شیطان پرستیه. نویسنده اش یه کم مغرضانه نظر داده.اما در کل واسه بالا بردن آگاهی خیلی خوبه.

یکی هم هست که هنوز شروع نکردم ولی با اطمینان میگم فوق العاده ست:کویر از دکتر شریعتی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به خاطر این که همش به این چیزا فکر میکنی درکت میکنم ها اما منم قبلا اینطور بودم انقدر آدم حسابم نکر ...

منم باید خودم ب فکر خودم باشم ،ولی خوشبحال اونی ک تو این دنیا ی پدر مادر خوب داره ،تا ابد احساس ضعف میکنم

از بچه های مدرسه و دانشگاه و همکارامم

من دوستی هایی داشتم ولی نمی دونم چرا کم کم ترکم کردن ! حس می کنم جذابیتی براشون نداشتم خیلی وقته دیگه قید دوست رو زدم ولی خوب خوش به حالت هیچی مثه یه گپ و گفت دوستانه نمیشه 

من دوستی هایی داشتم ولی نمی دونم چرا کم کم ترکم کردن ! حس می کنم جذابیتی براشون نداشتم خیلی وقته دیگ ...

منم دوست بدرد نخور که فقط منفعت خودشون مهموبود زیاد داشتم 

اما الان چند تا دارم که واقعا مثل خواهریم و قید بقیه رو زدم