2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 44 پست

تو عقد خرجت با باباته.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقد ک بودم همیییشه دور از چشم من همسرم پول میزاش کیف پولم من بعدا متوجه میشدم ولی خب شماام رودروایسی رو بزا کنار خیلی راحت بگو ی تومن از بابام گرفتم فلان قدرم تو بده برای کارای جشن لازم دارم یا بگو عزیزم یروز وقت بزار بریم برا جشن داداشم برام لباس بگیریم پول خودتم خرج آرایشگاهت کن

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
تو عقد خرجت با باباته.

کی گفته؟ مگه زنش نیست؟؟حتما باید لباس عروسب پوشه که همسرش محسوب بشه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دقیقا  اس ام اسشم که براش بره😂😂😃

هی زنگ بزنه بگه عزیزم تو بودی؟ نمیخاد باور کنه🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

طرف ما‌اینطوریه‌تو عقد خرج با پدره دختره

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
کی گفته؟ مگه زنش نیست؟؟حتما باید لباس عروسب پوشه که همسرش محسوب بشه؟

نه خرجی با رابطه است دیگه. موقع رابطه میگن عقدیم. موقع خرجی هم طبیعتا عقدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بنظرم از همین الان واقعا برو سر کار که دستت تو جیب خودت باشه لنگ شوهر نمونی 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿