2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا مسئله وجود داره ۱)قانون ۲)عرف محل اصولا عرف در اولویت هست

بله عرف هم تاثیر گذار هست اما اولویت نیست. مردی که نتونه و نخواد همسرش رو تامین کنه برای چی ازدواج می کنه؟!! متاسفانه این مساله که نامزدی و عقد رو بعضی ها یکی می دونند عده ای از دخترها رو خیلی اذیت می کنه. چه معنی می ده که دختری عقد مردی باشه و منزل پدرش زندگی کنه؟ موقع تعیین تکلیف هم پدر و هم همسر خودشون رو صاحب اختیار می دونن ولی موقع تامین هزینه ها هر کدوم به دیگری حواله می دن  

عزیزم پدر شما این همه سال خرجتو داده یک مدت دیگه هم بده چیزی نمیشه به نظرم این حرفا دل چرکینی میاره بعدها مشکل ایجاد میکنه تو زندگی. بعضی ها خودشون وظیفه میدونن و هزینه میکتن ولی اگر یکی نکرد نباید سرش بحث کرد به نظرم احترام پدر آدم میاد پایین و یک عمر زحمتش بی منت میشه مگه چقدر میخاد هزینه بشه 

بله عرف هم تاثیر گذار هست اما اولویت نیست. مردی که نتونه و نخواد همسرش رو تامین کنه برای چی ازدواج م ...

بحث نظر شخصی من و شما نیست ،کاملا قانونی و صحیح عرض کردم خدمتتون ،البته درست تر این هست که بگیم نفقه و تامین مخارج منوط به تمکین هست. البته با قسمت دوم مطلب شما کاملا موافق هستم و صحیح میفرمایید از این نظر بلاتکلیفی بوجود میاد که متاسفانه آسیبش متوجه دختر هست. 

بحث نظر شخصی من و شما نیست ،کاملا قانونی و صحیح عرض کردم خدمتتون ،البته درست تر این هست که بگیم ...

دقیقا نفقه به شرط تمکین هست و قانونا زنی که در عقد مردی هست مکلف به تمکین هست پس باید نفقه هم دریافت کنه. اما تو این مملکت چی طبق اصول هست که ازدواج باشه. همیشه یه طرف کار می لنگه  

بنظرم از همین الان واقعا برو سر کار که دستت تو جیب خودت باشه لنگ شوهر نمونی 

ینی کلا از پولای خودم خرج خودم کنم

پس اون چیه

بديش اینه من دوست دارم اون بگه بهم

که بیا بریم لباس بخریم 

ارایشگاه چکار کردی

حالا بهش گفتم که چون مراسمی نداشتیم

بیا بعد ارایشگاه بریم آتلیه ی عکس بگیریم

که گفت بوووک 

چرا خرج الکی کنیم

خودمون با گوشی میگیریم

ینی کلا از پولای خودم خرج خودم کنم پس اون چیه بديش اینه من دوست دارم اون بگه بهم که بیا بریم لباس ...

خب یعنی میخوای همینطور از همین الان تو خونه بمونی چیکار ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

و در ضمن

من از زمان دانشگاه سر کار میرفتم

و تا حالا مستقیم از بابام پول نگرفتم

ولی خداروشکر کلا یکی از کارت‌های بابام دستمه

ولی خب وقتی الان اجازه نمیده برم سرکار 

پس باید این خرجو بده

ولی اینو نمیفهمه

نفهمیدم منظورتونو؟؟؟!!! 

چیز بدی نگفتم عزیزم گفتم میخوای بمونی خونه پس بهت پول بده تو این وضعیت داغون لابد ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
چیز بدی نگفتم عزیزم گفتم میخوای بمونی خونه پس بهت پول بده تو این وضعیت داغون لابد ؟ 

اهااا

کلا متوجه نشدم 

نه عزیز

ولی خب در مورد لباس و ارایشگاه و حتی کت و شلوار خودشم صحبت کردم

فقط نه اون از اینکه پول میخای میگه

نه من روم میشه بهش بگم

کلا من حتی واسه شارژ گرفتن روم نمیشه بهش بگم

در صورتی که اون برعکسه

خیلی شده تا حالا من بهش پول دادم 

ینی وقتی داشتم در حد 6میلیون بهش دادم

و واقعا اون پررویه و میگه بده بهم

ولی من نه