2777
2789

سلام.بچه ها حدود دوسال قبل بعد از شش سال من رفتم شهر همسرم که زندگیمون رو شروع کنیم و قبلش ایشون شهر ما درس میخوند و خونه پدرم زندگی میکردیم...اونجا نمیومد و من خونه مادرش آواره شده بودم و خلاصه گفت طلاق و پدر و مادرم اومدن و جلوی اونا دعوا راه انداخت گفت نمیخوامت.من اومدم و اون درخواست طلاق داد.هزار کیلومتر با هم فاصله داشتیم و طی این مدت اصلا همو ندیدیم... خیلی بهش پیام دادم اما کارساز نبود...تو طول اون مدت هم خرج من با پدرم بود و بعدش من و اون با هم سرکار رفتیم.وکیل استشهادیه نوشته که ایشون نفقه تا حالا نداده و همسرم خیلی زورش اومده و حرف اینو همش پیش میکشه.

و خودش همون اوایل استشهادیه نوشته بود که درامدش ۵۰۰ هزار تومنه در ماه چون سربازه!در صورتی که پزشکه و طی سربازی کشیک بیمارستان میرفت.در هر صورت دفعه آخر براش نوشتم که من تو طول این مدت خواستگار داشتم و پیامای اون خواستگارو فرستادم براش...که البته من ردش کرده بودم و ایشون اصرار میکرد و من قبولش نمیکردم،فقط بهش گفتم چون من همیشه میگفتم زندگی رو خراب نکن و اون فکر میکرد من آویزونشم و برام کسی نیست... در نهایت منو بلاک کرد قبلشم بلاک کرده بود از واتساپ دیگه.و اما فرداش رفت دادخواست طلاقو پس گرفت...الان یکماهه پس گرفته و حرفی هم زده نشده.گویا صرفا لجبازی بوده و یا حسادت به اون شخصی که پیاماشو خونده...اما من تصمیم گرفتم برم ببینمش..با وجود اینکه بچه ها حرفایی که تو پیاماش میزنه همش ساخته ذهن خودشه.من اینجوری نبودم...اما انگار واقعا نمیخواد...چه جوری راضیش کنم برگرده؟اون تحت تاثیر حرف خانوادشه میدونم برگرده مثه قبلا اروم زندگی میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه اصراری داری زندگی رو ادامه بدی؟

فکر می‌کنی اگه ایشون هم راضی بشه، آدم دیگه ای میشه یا خانواده اش تغییر میکنن؟

بازهم همون دخالت ها و ...  هست.

تازه شاید بدتر و بیشتر.

دوسال تمام عمرت رو گذاشتی، ایشون هم که میگه از چشم من افتادی. نمی‌دونم چرا میخوای برگردی. 

عزیزم چه اصراری داری زندگی رو ادامه بدی؟ فکر می‌کنی اگه ایشون هم راضی بشه، آدم دیگه ای میشه یا خانو ...

ادم بدی نبوده که بخوام عوض بشه.ولی کلا همین فاصله باعث شده سرد بشه و افتادی روی لجبازی...کلا همه چی لجبازی شد...نمیدونم منو ببینه چی میشه.اینقدر همو ندیدیم که نابود شده همه چیز

ادم بدی نبوده که بخوام عوض بشه.ولی کلا همین فاصله باعث شده سرد بشه و افتادی روی لجبازی...کلا همه چی ...

عزیزم. خانواده اش هم مهمن. وقتی دخالت می‌کنن و ایشون نمیتونه مدیریت کنه...

من نمیگم تلاش نکنی برای زندگیت.

ولی واقع بین باش خواهشاً.

خودشم که گفته طلاق ندادنم به خاطر علاقه نیست.

یه جوری نشه به خودت بیای ببینی ۵ سال و ۱۰ سال گذشته، جوونیت رفته، هنوز منتظر برگشتن ایشونی.

خانواده ات نظرشون چیه؟ 

عزیزم. خانواده هم مهمه. من نمیگم تلاش نکنی برای زندگیت. ولی واقع بین باش خواهشاً. خودشم که گفته ط ...

خانوادمم نمیدونن باید چیکار کنم...یعنی به نظر شما با رفتنم پیشش چیزی حل نمیشه و روی حرف خودش هست؟من میخوام یکروز که شیفته برم بیمارستانش