2777
2789

یه ساعت واسه همین تاپیک پرداستان چیز نوشتم، ارسالو که زدم نوشت قفل شده😑😑

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

تو نطفه ادم خفع میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لج دراره 

من اینو نوشتم دیدم تاپیک قفله اینجا میذارمش

چرا تو این سایت تا یه نفر میاد از این خز بازیا و شوآف های مسخره ی دمده ایراد میگیره همه انگ حسادت بهش میزنید؟

درسته ادبیاتش نامناسبه ولی والا حرف حق میزنه، آقا خوشبخت باشید دیگه چرا جزئیات زندگیتون رو به نمایش درمیارید

فقط حیف مچ دستت ک گذاشتی ده ساعت اونو تایپ کردی چ ضد حالی خوردی😐

با لپ تاپم، حدود 10 خط نوشته بودم... چه مچ دستی که حروم نکردممم🤦🏻‍♀️😂😂

از همه مسخره تر اینه که آدم زحمت میکشه کلی تایپ میکنه بعد میخواد ارسال کنه میبینه یا قفل شده یا ترکی ...

منم امشب سر همین پدیده ی مبارک اعصابم خط خطی شد😑😂

مال اون تاپیکه که نی نی یار تذکر داد؟😆

اره، حیف ادبیاتش خوب نبود وگرنه حرف دل من بود، خیلی اینستاگرام خز شده، من خیلیا رو میوت میکنم که استوری هرساعتشو رو نبینم و بالا بیارم

یکیشون بود ۱۸ بار از زوایای مختلف از یه پراید عکس گذاشت همش مینوشت ممنون بابای خوبم بابت کادو

حالا باباش اینستاگرام نداشتا😂😂😂