2777
2789

که با شوهرش مشکل داره

به هر کی میرسم تو خیابون دم در ،همسایه،غریبه،اشنا ،پارک و هرجایی برم میشینم گریه کردن و ازشون میپرسم من شوهرم بهم خیانت کرده و راه طلاق ندارم چیکار کنم

هرکی حرفی میزنه بهم،،،،،به مرز جنون رسیدم

راحت از کنار تاپیکم نگذر بخاطر خدا بریدم تبدیل شدم به یه ادم بی وجود ضعیف و ترحم انگیز خیلی خوار شدم شکستم خورد شدم 

بخاطر خدا بخاطر بچم که دو روزه چیزی ندادم بهش بخوره از ناراحتی نجاتم بده راهی جلوی پام بذار جز طلاق چون موقعیتشو ندارم

باور کن وقتی میرم دستشویی چهار دستو پا میرم مردم از گریه چشام قرمز قرمز شده ادم ضعیفی نبودما این نابودم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تراپیست بهتر میشی

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

استارتر با اجازه شما🙏🏻

🔥 زومبا آنلاین و رایگان!

ورزش دوست داشتنی و اثر بخش در تلگرام!

برای اطلاعات بیشتر بیاید تاپیک آخرم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

در دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نه!!

به نظرم روی خودت تمرکز کن و همسرت رو بیخیال شو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مشکلت با شوهرت رو نباید جلو در همسایه بگی که انگشت نما بشی 

بخاطر بچه قوی بمون و روی پاهات وایسا ولی بخاطرش خودت رو نابود نکن 

حتی اگه حالت خیلی بده بچه که گناهی نکرده اون رو قاطی کنی گریه هات رو تموم کنم برو سرکاری چیزی  مستقل شی رو پای خودت پلیسی سعی کن طلاقت رو بگیری مطمئن باش اون بچه هم بزرگ بشه راضی تره که پدر مادرش از هم طلاق گرفته باشن تا اینکه مادرش ذره ذره نابود بشه و هر روز خونشون آشوب باشه 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

ببین اینجا دعوا میشه زن و‌شوهر همو جر واحر میکنن بچ هاشونم بزرگگگ اقاهه علنی رف زن صیغه ای اورد و زنشو پرت کرد بیرون پسرشو کتک زد دخترشو شوت کرذ بیرون بعد دوسال هم از زن صیغه ای خسته شد باز رفته دنبال زن خودش کلا براشون مهم نیس 

چقد ناراحت شدم . ببین اگر قصد جدایی نداری اصلا نباید پیش کسی این موضوع رو بگی و خودتو سر زبونا بندازی. اصلاااا نگو. تو باید قوی باشی به خاطر بچت🥲

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چون به شدت وابسته شدی به خودت اینو بگو من چرا بخاطر اشتباه یه غریبه که الان به عنوان همسر میشناسمش بخوام اینقد خودمو اذیت کنم و داغون کنم به خودت بگو واقعا این آدم ارزش اینو داره منو خودمو اینجوری داغون کنم

ولش کن باهاش زندگی کن اما رها باش ازش بچسب به خودت خودتو بالا بکش برو مهارتی کسب کن واسه خودت زندگی کن .

نذار شوهرت اونقدر پول توی دست و بالش باشه که فکر کنه اضافه اس بره خیانت کنه .

ازش پول بگیر و پس انداز کن برای آینده خودت و بچه ات .

اینقد خودت رو ضعیف نشون نده جلو شوهرت .

مردا کلا از زنای ضعیف بیزارن 

قوی باش .