2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 149 پست
من دلیل نارضایتی م اینه تو یه شهر کوچیک هستم که امکانات تقریبا صفر . از همه بدتر با جاریم همسایه هس ...

منم تو شوهر کوچیک هستم و امکانات صفره و با جاریم تو ی ساختمون هستیم ولی تا الان از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم😂

لا إله إلّا اللّه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلیل نارضایتی م اینه تو یه شهر کوچیک هستم که امکانات تقریبا صفر . از همه بدتر با جاریم همسایه هس ...

خخخ جاریت بدجنسه؟من دورتادورم همسایه هام خانواده شوهرمن جاریام و پدرشوهرم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من میفهممت واقعا شوهره من شوخیاش زیاده و یکم خشن واقعا گریه میفتم اعصابمم ضعیف شده با این حال خونه ن ...

وااای دقیقا مثل منی ....الان خونه نیست واسه جلسه ی شورا دعوت شده تپش قلب گرفتم زود برگرده 🥺اونم مثل منه طاقت دوریمو نداره ولی به قول شما عصبانی میشه خشن میشه و ی جورایی با شوخیاش میخواد منو عصبانی کنه😂

لا إله إلّا اللّه
شوهر منم همینطوره اصلا انگار وجود نداره منم خواهر و برادر ندارم همیشه تنها بودم قبل ازدواج  واس ...

خب عزیزم فضای خونه رو خانوم خونه گرم میکنه 

شاید خودت کم کاری میکنی

خدا رو شکر مجردین یا متاهل  دلیل رضایتتون چیه؟

3 ماهی میشه عقد کردم عزیزم، مشکلی تو زندگیم ندارم خوشحالم هرچی ک میخوام رو دارم 

می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️‍🌈💚
وحشتناک منو به چشم هوو میبینه البته سه سال هست قطع رابطه کردم باهاش 

اخ اخ از حسودیه همش 

اره دوری و دوستی خوبه

پس هم سنیم ، خدا رو شکر که به اینجا رسیدین ما هم به نسبت قبل بهتره رابطه مون ،،، بالاخره از یه جایی ...

اره دقیقا بخاطر پسرمون سعی میکنیم زیاد مشاجره نکنیم .چون خودم از مخالفان سرسخت دعوا کردن مقابل کودک هستم.

خودم تو بچکی بخاطر دعوای پدرومادر زیاد زجر کشیدم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
وااای دقیقا مثل منی ....الان خونه نیست واسه جلسه ی شورا دعوت شده تپش قلب گرفتم زود برگرده 🥺اونم مثل ...

من توم یا تو منی؟

وقتیم هست اعصابم از شوخیاش داغونه 

اخه بدیش اینه ما زور نداریم 

ولی خداروشکر الان که حاملم شوخی خشن نداره باور نمیکنی چقد از این بابت خوشحالم