2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 149 پست
🤣🤣خواب صبحم منم بجای نوازش با صدای دلخراش اهنگ خوندنش بیخ گوشم بیدارم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعضی چیزا رو بگم از خنده غش می‌کنی ولی حیف نمیشه گفت😂😂

حالا ی مدت بود سر بخاری  درگیر بودیم رفته درخت موز خریده آورده خونه تو این گرما بخاری روشن می‌کنه تا اون موز بده آنقدر سر این موضوع دعوا داشتیم که بالاخره چند روزه موفق شدم بخاری رو جمع کنم😂😂😂😂

لا إله إلّا اللّه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعضی چیزا رو بگم از خنده غش می‌کنی ولی حیف نمیشه گفت😂😂 حالا ی مدت بود سر بخ ...

دمتون گرم   

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
قبلا ازش خیانت دیدم در حد فقط تماس اونم فقط دو سه روز . کلی التماس کرد من بخشیدمش .حدود یک ساله چیزی ...

اگه مقصری برو جلو اگه نه چراغ سبز بده اون بیاد 

قهر طولانی براش عادت میشه و سردی میاره 

بخشیدیش دیگه گلم بجای فکر بد قدردان وفاداریش باش ک تکرار نکنه ببینه بهش اطمینان داری دیگه نمیکنه اینکارو

حالا فردا می‌خوایم بریم آزمایش اسپرم از آزمایشگاه ظرف نمونه گرفتم میگه من همه ی اینو پر نمیکنم ها 😐 ...

😂بگو من کمکت میکنم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعضی چیزا رو بگم از خنده غش می‌کنی ولی حیف نمیشه گفت😂😂 حالا ی مدت بود سر بخ ...

وای تو این داغی هوا اخه 

ما تاصبح من کولر روشن میکنم اون خاموش اخر میگه هر کی روشن کنه خره😐

اگه مقصری برو جلو اگه نه چراغ سبز بده اون بیاد  قهر طولانی براش عادت میشه و سردی میاره  ...

مقصر نیستم کلا قهر قهرو .

هی باهاش سعی میکنم صحبت کنم ولی اون خیلی بد رفتار میکنه.نمیدونم چی شده

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
مقصر نیستم کلا قهر قهرو . هی باهاش سعی میکنم صحبت کنم ولی اون خیلی بد رفتار میکنه.نمیدونم چی شده

خب سره چی بوده موضوع اگه انقد بد قلقه که مجبوری هربار خودت بری جلو دیگه هیچوقت قهر نکن 

یذره بزن به مظلوم بازی الانم موقع خواب مثلا خوابی خودتو جا بده بغلش 

خب سره چی بوده موضوع اگه انقد بد قلقه که مجبوری هربار خودت بری جلو دیگه هیچوقت قهر نکن  یذره ب ...

نه همیشه اون میاد برای اشتی همیشه.

هیچی سر ما که بود که میخواست ببره تو اتاق من گذاشتم گفتم پذیرایی گرمه 

حالا هم باید وایسم تا خودش آشتی کنه چون وقتی من میرم جلو بدتر میکنه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

سلام عزیزم....منم تقریبا راضیم من توی عقدم مت توی شهر دیگ ازدواج کردم که با شهر پدر مادرم ۳۰ دقیقه فاصله داره ولی خب من تک دخترم و وابسته به پدر مادر....حالم خیلی بده خیلی نمیتونم اصلا ازشون دور باشم.....با اینکه بع همسرم گفتم باید هف ته ای ۱ شب خون پدرم بخوام.....ولی خب یه حسی همیشع گلوم گرفته حالم بده داره ذره ذره ابم میکنه......نمیدونم چیکاز کنم