2777
2789
عنوان

وارد به پخت پیتزا

544 بازدید | 30 پست

سلام،من میخوام پیتزا درست کنم تو فر ک میذارم خمیرم خشک‌ میشه میخوام تو ماهیتابه درست کنم با سوسیس کالباس موادش و باید بپزم جدا؟روی مواد تو ماهیتابه چطور میپزه؟

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خمیر آماده خشک میشه،من چند وقته خودم خمیرشو درست میکنم اینطوری خیلی بهتر میشه

میشه دستورشو کامل بزاری من تا حالا اصلن درست نکردم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرمو بپزم

برای رفع خشکی پیتزا زمانی که میخوای داخل فر یا ماهیتابه بذاری قبلش با اسپری آب بپاش روش هم پنیرت کش ...

مرسی،حتما امتحان میکنم،ب کل مواد بپاشم؟

همین الان دارم پیتزا درسنت میکنم 😁

تو فر باید ی کاسه اب بزاری داخل فر ک نونت خشک نشه .

تو ماهیتابه هم اول پیاز سرخ میکنم بعد فلفل دلمه رو میریزم بعد مرغ یا گوشت ک من مرغ میریزم .اول بدون هیچ ادویه میزارم میپزه بعد رنده میکنم .

بعدم سوسیس رنده شده 

همین الان دارم پیتزا درسنت میکنم 😁 تو فر باید ی کاسه اب بزاری داخل فر ک نونت خشک نشه . تو ماهیتاب ...

منم امشب میخوام درست کنم،ی بار درست کردم سوخت تو فر🥴

تو آون توستر میزارم،بستگی داره چه موادی بخوام استفاده کنم،مرغ ،گوشت،و قارچو حتما قبلش میپزم

سوسیس و کالباس،مرغ همش حس میکنم ممکن ه بو بده

مرسی،حتما امتحان میکنم،ب کل مواد بپاشم؟

من از خمیر اماده استفاده میکنم با این روش مشکلی نداشتم

اول یه خورده روش خمیر آب بپاش بکشه به خودش بعد همه مواد رو که ریختی روش و لایه آخر پنیرو ریختی روش آب بپاش و بذار داخل فر یا ماهیتابه ... نرم و لطیف میشه