2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه ۲ساله

271 بازدید | 35 پست

سلام خانومای گل ی سوال بچه ام ۲سال و پنج ماهشحرف نمیزنه تموم بچه های هم سنش حرف میزنن ولی پسر من ن البته بگم فقط کلمه میگه مثل مامانی بابا جوجو اب وچند کلمه دیگه ب ماشین میگه بیبی همین نگرانم چکارکنم 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگرانی ندا ه من خواهرم تا سه سالگی همینطور بود الان ک پنج سالشه ماشالا مثل بلبل حرف میزنه

تنها راهش اینه تااااا میتونی با بچه حرف بزنی،خیلیییی زیااااد،گفتاردرمانی اینو ب مامانم گفته بود

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

تخم کبوتر بده بهش باهاش حرف بزن ازش زیاد سوال کن که تلاش کنه بخواد جواب بده و یه مراکز های هست گفتار درمانی خواهر من بچشو برد الان خیلی خوب حرف میزنه 

برای مادر شدنم دعا کنید لطفا ممنون

دختره منم تو همین سنه فقط کلمه میگه

گاهی وقتا بایدیه نقطه بذاری.."بازشروع کنی،بازبخندی،بازبجنگی"☺️💪باز بیفتی ومحکمتر پاشی!🙃گاهی بایدیه لبخندخوشگل😃به همه تلخیا بزنی وبگی:مرسی که یادم دادین🤓به خودم تکیه کنم🤗

پسر منم همسن مال شماست..کلمه میگه چندتا 

نگران نباش یهو به حرف میاد

چون اونیکی پسرمم دیر زبون باز کرد الان بلبل ماشاالله

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴