من یکساله زایمان کردم چاقم تازه ورزشو شروع کردم هفته ای دوروز ساعت ۸تا۹ صبح میرم مادرم شاغله کارش البته واسه خودشه دوروز درهفته باید نیم ساعت دیرتر بره الان دوجلسه رفتم غر میزنه شوهرم میگه راه بیوفته من باخودم میبرمش سرکار این مدتی مامانت نگهداره تا راه بیوفته امروز ناراحت شدم از دستش دوستم شاغله بچش هرروز صبح تا ظهر پیش مادرشه مادر اون پس چه طاقتی داره گفتم اینماهو برم شهریه دادم نشد دیگه نمیرم پرستار مطمئن از کجا میشه پیدا کرد 😪😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه ام مال همسرمه اما بامن زندگی میکنه،،۶سالشه.. هرازگاهی ماهی یادوماهی یکی دو روز مادرشوهرم نگهش میداره تامن کارامو انجام بدم ، پیش مادرم نمیزارمش،،مامانم مشکلی نداره اتفاقامیگه بیاربرات نگهش دارم اماپسرم طبیعتاپیش مادربزرگ خودش راحتتره.. اماخواهرزادم همییییییشه پیش مامانمه وخیلی کم پیش میاد بره خونه خودشون پیش مامانوباباش..خیلی ازنوزادی تاالان به مادرم وابستههست طوری شده که همه مون دیگه باورمون شده بچهمامانمه😂
مادر ندارم،بچه هم هنوز بدنیا اومده ولی میدونم کسی نیس که حتی یک ساعتم برام نگهش داره
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خوب مامانت خانه دار نیستن عزیزم فرصت ندارن، من خودم شاغلم بعدا ان شااله اگه نوه دار بشم مطمئنا به اندازه ی مامانم که خانه دارن نوه هام رو نمیتونم نگه دارم