2777
2789
عنوان

مادرای شما چقد بچه هاتونو نگه میدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 120 پست
میتونه نره همش بهش میگم بسه کار نکن از بچگیمون تاالان همش تنها بودیم یکمم پیشمون باش حقوق بازنشستگی ...

شما که نمیتونی واسه ایشون تعیین تکلیف کنی،شما خودت عصرا برو،یا پیاده روی برو بچتم ببر،یا اصلا تو خونه ورزش کن

شما کلی راه داری.

الحمدلله رب العالمین❤
اون بیچاره هرروز صبح ازون سر شهر میاد این سر شهر بچه اینو نگهداره تازه دومیم بارداره میگم کم مادرت س ...

اون دوستت دیگ خیلی پرو هست . بچه تو هست ن مادرت اون بنده خداام شاغله از کارش باید بزنه برای تفریح شما بعدم کلی مسلولیت داره خدایی نکرده بتوره زمین سرش بخوره جایی هزار تا صاحب پیدد میکنه بچه این وسط مادرت میاد ثواب کنه کباب میشه بنده خدا حالا باشگاام نری لاغر میتونی بشی حلقا بزن برقص رژیم بگیر ولی برای راختی خودتون بقیرو ب ناراحتی نندازید قرار نیست چون مادر دوستت بنده خدا نگه داشته توعم توقع کنی از مادرت نگه داره😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم والا انتظار زیادی ندارم. ولی هر وقتم نگه داشته همش غر زده. نمیدونم چرا دور بر من هرکی هست از صبح ...

بچه منم خیلی کوچکه راه بیوفته میدم پدرش هفته ای دوروز یکساعت فک نکنم زیاد باشه اینکه بندازم سرش همیشه خودمم دوسندارم اوناهم میخوان زندگی کنن ولی الان واقعن مجبورم 

اره دقیقن 

سعی کن توخونه ورزش کنی ..تا بچه هم پیشت باشه خاطرت جمع باشه.اگرم توان مالی دادی پرستار بگیر با ضامن معتبر..

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

هیچی چون مادر ندارم.

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
اون دوستت دیگ خیلی پرو هست . بچه تو هست ن مادرت اون بنده خداام شاغله از کارش باید بزنه برای تفریح شم ...

هیچ ایرادی نداره هفته ای دوساعت نگهداشتن جدا از مادرو فرزندی ادم کمکی از دستش بربیاد انجام میده من خودم هفته ای یکبار بچه همسایمو نگهداشتم میرف باشگاه یبارم میذاش پیش مادرشوهرش هیچیشم نشد خواهرشوهرم بهم گف بیار پیش من  از خدامه وروجکو نگهدارم راهش یکم دوره بهم

یکم دیگ تحمل کن ان شااله بزرگتر بشه همسرت کمکت میکنه خودش گفته دیگ

اره باید تا پاییز صبر کنم البته بنده خدا خواهرشوهرم گف بیار بده بمن جاریمم گف جایی میری بچرو پیش من بذار هم روم نمیشه هم یکم راهش دوره 

خدایا ..اینهمه انتظار از مادر ..چرا آخه...خودتو بزرگ کرد بست نبود؟الان باید بچتم نگهداری کنه؟میدونست ...

شما اصن خوندی من کجا گفتم کار میکنم باشه ما خوب خسته نمیشین ازینهمه تظاهرو اروق روشنفکری زدن