2777
2789
عنوان

مادرای شما چقد بچه هاتونو نگه میدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 120 پست

منم نمیزارم پیششون چون کمردرد و پادردن و نمیتونن ولی زن داداشم میاد همینجور بچشو ول میکنه اونجا و میره منم ناراحت میشم که مامانم واسه بچه اون خیلی به خودش فشار میاره و بچه های من هیچ ولی هیچی نمیگم دیگه

یوقتایی که اونجام اگه بچه ها خواب باشن میرم پیاده روی

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مامان شما خودش شاغله  حتمامامان دوستت خانه داره

اون بیچاره هرروز صبح ازون سر شهر میاد این سر شهر بچه اینو نگهداره تازه دومیم بارداره میگم کم مادرت سختی داش دومیو میخوای چکار کنی 

مامان من بیچاره همش بچه هامو نگه می داره چه وقتی شاغل بودم و چه وقتی می رفتم باشگاه.

اصلا خودش زنگ می زنه میگه بیارشون.البته بچه های من تنها نوه هاش هستن و براش خیلی عزیزن.

این بنده خدا خودش شاغله و هزار تا کار داره، سنش هم بالا رفته و حال و حوصله ش هم کم شده. حالا اگه خودش بخواد نگهداره بچه رو که لطف کرده ولی شما نباید ازش انتظار داشته باشی

خدایا ..اینهمه انتظار از مادر ..چرا آخه...خودتو بزرگ کرد بست نبود؟الان باید بچتم نگهداری کنه؟میدونستی تو سنی هستن که تواناییشون کمتر شده و زود آسیب میبینن؟؟اگه شرایطشو نداشتی چرا بچه دار شدی؟؟باید در خودت میدیدی بعد اقدام میکردی..الان شما کار میکنی واسه خودتو شوهرت ..مادرت این وسط باید جوور شما رو بکشه؟

منم والا انتظار زیادی ندارم. ولی هر وقتم نگه داشته همش غر زده. نمیدونم چرا دور بر من هرکی هست از صبح تا شب نوه شو نگه میداره با جون و دل .... خیلی دلم شکسته تو این مورد. پرستار مطمین هم نمیتونم پیدا کنم. منتظرم اقلا یذره به حرف بیوفته که بتونه اگه اذیت شد بهم بگه. الان بچه بی زبونو به کی بسپارم آخه   

یه خانم مستقل و قوی 

اگر نزدیک بود ...بزارم نگه میداره.مثلا قبلا استخر میرفتم نگهش میداشت بیرون میرفتم نگهش میداشت .خواهرمم خونه مامانم نیذاره بچه هاشو .البته الان بزرگ شدن دیگه 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

من مامانم اعصاب بچه داری نداره دیگه منم توقعی ندارم سالی ماهی چی بشه یکی دوساعت بزارم مثلا برم دکتر بیام درهمین حد

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
میتونه نره همش بهش میگم بسه کار نکن از بچگیمون تاالان همش تنها بودیم یکمم پیشمون باش حقوق بازنشستگی ...

عادت کرده .

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
عزیزم مادرت خوش شاغله و کلی مشکل داره درکش کن بچه خودتونه دیگه بچه نگهداشتن مسوولیت داره من خواهر زا ...

دیگران نیس مادرمه منم احساس مسولیت میکردم اوردمش تواین یکسالم زحمتی ندادم جز زایمانم که اومد پیشم