2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی💙

251 بازدید | 39 پست

خانوما اگه میخواید عمل کنید حتمااا عمل کنید

چون نه درد داره 

نه اذیتی

البته به کار دکتر هم بستگی داره

من خیلی استرس داشتم مخصوصا از بیهوشی

ولی واقعاااا هیچی نبود

نه بیهوشی ترس داشت

نه ریکاوری درد داشتم

خیلی هم سر حال بودم

از بابت نفس کشیدن از دهان نگران بودم که نکنه نتونم

ولی خیلی راحت کنار اومدم بعد هم من اسپلینت داشتم از همون روز عمل هم میتونستم با بینی نفس بکشم نه کامل

ولی میتونستم باز هم

بعدش هم یکی کلافه بودم روز دوم به خاطر مدام دراز کشیدن و طاق باز بودن

از کشیدن اسپلینت و بخیه هم میترسیدم

اون هم هیچچچ دردی نداشت

حس بد هم نداشت

برید با خیال راحت خوشگل موشگل شید😍😂💙

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

منم‌میخوام پیش دکتر پگاه فروغی عمل کنم انشالله که خیلییی خوب بشه و بهم بیاد🥲❤️❤️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اذیت شدم خیلی ...تا یکماه طاق باز خوابیدن برام عذاب بود ....بعدم موقعی که به بهوش اومدم از بعدازظهر تا شب فقط آوردم بالا ...بعدشم تا یک هفته خیلی ضعف داشتم...بخیه کشیدن هم خیلی درد داشت

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

انشاللهنوبتت برای کی؟

برای فروردین‌ماه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨