2777
2789
عنوان

به هم فکری تون نیاز دارم

449 بازدید | 44 پست

یه سوال دارم به نظرتون گفتن این جمله که اگه تو زندگی من دخالت کنی خدا وضعیت من و سر بچه ت بیاره به اقوام شوهر بده ؟که ناراحت بشه آخه خیلی تو زندگی م دخالت می کنه خیلی سر این مسیله یه گریه زاری کردن شوهرم میگه بد گفتی بی ادبی باید معذرت بخوای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد گفتی واقعا نفرین نکن هیچ وقت اون بچه چه گناهی کرده ک باید تاوان بده

بچه نیست بزرگه همیشه از همسرم مثل سرویس واسه رفت و آمد می خوان ولی اونا میگن خودت بیا ولی زنتو نیاز این همسر من عین خیالش هم نیست 

ما جای شما نیستیم ولی سپردن به خدا بهترین کاره نفرین در حق دیگران بازخورد خوبی نداره

مگه زندگی من کشه که نفرین حساب سه خودشون می دونن زندگی مو ترکوندن

خیلیم خوب و به جا گفتی ببین چیکارت کردن ک گفتی خدا سرتون میاره گریه افتادن🤦

همیشه خودشو عقل کل می دونه آدم بالاخره بعد پنج سال می فهمه کدوم حرف شوهرسه کدوم دیکته شده بهش 

بچه نیست بزرگه همیشه از همسرم مثل سرویس واسه رفت و آمد می خوان ولی اونا میگن خودت بیا ولی زنتو نیاز ...

من یه چیز بهت بگم

انتقام ما انسانا لحظه ایه و کوتاه و نتیجه اشم برای همون موقع ست اما انتفامی که خدا به خاطر یه دل شکسته میگیره خیلیییی ضربه محکم تریه

دیدم که میگم

خب عزیزم مشکل همسرته که خانواده اولش که شما باشی رو در درجه دوم قرار داده

چرا شما خانما بجای اینکه مردتونو درست کنید به همدیگه گیر میدید

تا قبلش هیشکی نگاشون نمیکنه همینکه داماد میشن صدتا صاحب پیدا میکنن خب معلومه مرد هم این وسط لج میکنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

خوب گفتی صبر آدمیزادم حدی داره 

من تا حالا نفرین نکردم ولی غیر مستقیم بهشون گفتم خودتون دختر و پسر دارید نشه دخترتون ب بخت من بشینه و پسرتون جای داداشم . چون آدم هر کسی و که بگه دقیقا سر خودش میاد