2777
2789
عنوان

به هم فکری تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
خب عزیزم مشکل همسرته که خانواده اولش که شما باشی رو در درجه دوم قرار داده چرا شما خانما بجای اینکه ...

از اول همین بوده من خیلی صبر کردم برادر شوهرم مثل زن ها تو کوچک نچترین کار دخالت می کرد می گفت چای بلد نیستی تعارف کنی با دخترش سینی گرفتن منو مسخره می کردن صبر کردم تو کوچک ترین حرفی ولی این سری فحش داد منم به کلمه گفتم بالاسری میبینه ناراحت شدن

از اول همین بوده من خیلی صبر کردم برادر شوهرم مثل زن ها تو کوچک نچترین کار دخالت می کرد می گفت چای ب ...

ای بابا 💔

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتی صبر آدمیزادم حدی داره  من تا حالا نفرین نکردم ولی غیر مستقیم بهشون گفتم خودتون دختر و ...

باورت میشه حرف زدن منو مسخره می کردن شوهرم با اونا می خندید 

میگم حتما خودشون و مقصر می دونن که گریه می کنن

کولی بازی و شارلاتان بازیشونه میخوان بیشتر خورد بشی از طرف همسرت

همیشه اونایی که سلیطه بازی درمیارن یکی جوابشونو بده خودشونو میزن به موش مردگی و ننه من غریبم بازی درمیارن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نمی دونم از من بدش میاد من خسته میام از سر کار یکم خونه به هم ریخته باشه عکس می گیره همه برادرش زن د ...

بهونه دستش نده . خودتم برو مشاوره بگو این شوهرم و خانوادش چطوری باید رفتار کنم .بلاخره راه حلی هست که شوهرتو جمع کنی

کولی بازی و شارلاتان بازیشونه میخوان بیشتر خورد بشی از طرف همسرت همیشه اونایی که سلیطه بازی درمیارن ...

اعتماد به نفس م رفته تو محل کار همه میگن به این خوبی چرا اعتماد به نفس نداری باورت میشه حرف زدن منو مسخره می کردن نمی تونستم درست حرف بزنم پسر خودش لکنتی شده من کسی رو نفرین نمی کنم ولی می سپارم به خدا 

بهونه دستش نده . خودتم برو مشاوره بگو این شوهرم و خانوادش چطوری باید رفتار کنم .بلاخره راه حلی هست ک ...

رفتم مشاور میگه یه طرفه نمیشه اونم خدا انصاف بده نمیاد

نمیگم من رفتارم بیسته ولی در مقابل رفتار اون هیچه به شوهر من میگن زنت نیاد میگه باشه با دشمن من پوست ...

تو هم جایی رفتنی بهش نگو و باهاش نرو تا حالش جا بیاد 

باید تو اون موقعیت قرارش بدی تا بدونه چقدر بده

اعتماد به نفس م رفته تو محل کار همه میگن به این خوبی چرا اعتماد به نفس نداری باورت میشه حرف زدن منو ...

تو جمعشون هرموقع هستی ندید بگیرشون باهاشون ارتباط نگیر حرف نزن ولشون کن انقد کم محلی کن تا این بی پرواییشونو بزارن کنار

بعضیا اخلاقشونه یکی رو دست میگیرن به مسخره 😔