2777
2789
عنوان

به هم فکری تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
تو هم جایی رفتنی بهش نگو و باهاش نرو تا حالش جا بیاد  باید تو اون موقعیت قرارش بدی تا بدونه چق ...

واسه ش مهم نیست من واسه درسم میرفتم یه استان دور با شکم حامله یه زنگ نمی‌زد مردی زنده ای ماشین داشت می نشست خونه به همین شب من ساعت ده شب زمستون دنبال تاکسی بودم یکی دلش سوخت منو رسوند دیدم رفته زن داداش شو از خونه خاله ش بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمعشون هرموقع هستی ندید بگیرشون باهاشون ارتباط نگیر حرف نزن ولشون کن انقد کم محلی کن تا این بی پر ...

من راه نمی‌دن من م امروز نذاشتم بچه م بره گفتم مادر بچه منم مادر و نمی خوان بچه رم نخوان

من راه نمی‌دن من م امروز نذاشتم بچه م بره گفتم مادر بچه منم مادر و نمی خوان بچه رم نخوان

خب عزیزم چرا میخای با همچین بیشعورایی بگردی ولشون کن شوهرت بره بچه هم یکی درمیون بره ولشون کن بحال خودشون

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خب عزیزم چرا میخای با همچین بیشعورایی بگردی ولشون کن شوهرت بره بچه هم یکی درمیون بره ولشون کن بحال خ ...

نمی خوام بگردم ولی ناراحتم همسرم به خاطر من حاضر نیست ذره ای سرد رفتار کنه

واسه ش مهم نیست من واسه درسم میرفتم یه استان دور با شکم حامله یه زنگ نمی‌زد مردی زنده ای ماشین داشت ...

ای بابا چ بد . شوهرت دست من بود حسابی ادبش میکردم

حتما از اولش بهش سخت نگرفتی راحتش گذاشتی 

حسرت حمایت های برادر شوهرام از زن هاشون کار های همسرشونو خوب جلو میدن از سر کار برادر شوهرم میاد برنج می‌ذاره خانم هم از صبح تا شب خونه خوابه باردار هم نیست بعد میگه زنم زحمت کشید سفره انداخت منم غذا حاضر تو یخچال زنگ میزنم فحش میده سر کار که غذا رو کی گرم کنه

نمی خوام بگردم ولی ناراحتم همسرم به خاطر من حاضر نیست ذره ای سرد رفتار کنه

چیکار میشه کرد

تو همه این ماجرا مقصر اول و اخر همسرته

خدا سر عقلش بیاره

من خودم دختر دارم به همسرم میگم فکر کن الان این رفتاری که کردی دوفردای دیگه با دخترت بشه میره تو فکر و از بعضی رفتاراش کوتاه میاد

ولی مردا خیلی لجبازن نباید زمینه لجبازی هم فراهم کنی به همسرتم اصلا محل نده وقتایی که میدونی میخاد بره اونجا اصلا نپرس کجا میری باز چه خبره که میری بچهرو نبر اصلا هیچ واکنش و حساسیتی بخرج نده یه مدت ببین چی میشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نه کلا دلقک ه میگه من با همه صمیمیم میگم اسم این حماقته 

چ صمیمیتی شوهر منم میگفت ما با زنداداشمون صمیمی هستیم و نمیدونم از بچگی باهم بزرگ شدیم و ... 

چند باری سر ی سری رفتاراش چنان جنگی انداختم ک دیگ جلو من اسمشو نیاره . سر سفره داد میزد اونو صدا میکرد فلانی بیا غذا بخور و از اینجور حرکتا گفتم من زنتم ب فکر من نیستی . بعد بهش گفتم باز اگ ببینم منم میچسبم ب داداشت ببینم خوبه یا ن . برم بشینم تو بغلش ببین خوشت میاد زنداداششم دیگ . قشنگ خودشو جمع کردا

حسرت حمایت های برادر شوهرام از زن هاشون کار های همسرشونو خوب جلو میدن از سر کار برادر شوهرم میاد برن ...

شانسه دیگ نمیدونم ب شانس اعتقاد داری یا ن 

ولی من ب شدت اعتقاد دارم بخوام چند نمونه بگم طول میکشه

چ صمیمیتی شوهر منم میگفت ما با زنداداشمون صمیمی هستیم و نمیدونم از بچگی باهم بزرگ شدیم و ...  ...

با جنگ حل نمیشه چند بار جنگ کردم بدتر شده کتک زده زیر چشمم کبود کرده ولی قبلا پشیمانی هر چقدر ظاهری داشت الان نه خودم احساس می کنم تنفر و یه زنگ نمیزنه بهم وقتی میاد دنبال قر و بهانه ست میگی غذا می خوای یه دعوا ایراد از ظاهر م می گیره