2777
2789
عنوان

کیا با لتروزول ماه اول باردار شدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24543 بازدید | 64 پست
مرسی عزیزم  چطوری میشه بی خیال بود من نمیدونم چطوری بیخیال باشم....

ببین من ماهی ک اقدام کردم‌مهر بود مردادش سقط شده بود بچم شهریور مشغول دفع بقایای باردتری بودم مهر ک اقدام کردم‌گفتم‌مطمینم حامله نمیشم چون جاریم اردیبهشتش بچش سقط شده بود و تو اقدام بود حامله نمیشد بگذریم ک هنوزم نشده اما من بیخیال بودم گفتم‌نمیشم دیگ فقط اقداممو کردم بهش فکر نکردم بخدا اون ماه سه بار کلا نزدیکی داشتیم 

خودتو مشغول کن با فیلم مهمونی یا هر چیزی ک فکرتو مشغول میکنه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. شما اون ماهی ک لتروزول مصرف کردین باردار شدین؟؟

من سه ماه باردار نشدم رفتم دکتر لتروزول داد 13 پری سونو دادم بعدش امپول ازاد سازی داد شبش با پس فرداش فقط دوبار اقدام کردم   همون ماه باردارشدم.پسردارم

ای جانم مبارکه عزیییییزم . چند تا لتروزول خوردبن ؟ از چندم تا چندم؟

یه بسته از سوم پریود شبی دوتا به مدت پنج شب 

من تنبلی نداشتم نمیدونم دکتر چرا بهم داد قبل ازاینکه سونو بدم اخه روزی که رفتم سوم درپریودم بود گفتم سه ماهه اقدامم باردارنشدم درجا دارو داد