2777
2789
عنوان

کیا با لتروزول ماه اول باردار شدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24548 بازدید | 64 پست
جدا؟؟؟؟چقد خوشحال شدم...اخه یکی تو سایت گف اووو خیلی بزرگ من اندازه عدس بود خواستم عمل کنم و‌... خی ...

نه بابا نگران نباش اونم خیلی تزسیده بود ماماگرافی رفت دکترش گف ویتانین ای ک ضرر نداره هرچقدرم بخوری اصن فک نکن ک داروعه فک کن برای تقویتش میخوری... چند ماه گذشت بزور ما رفت دوباره ماماگرافی میترسید ک از بین نرفته باشه 

دکتر گف نیست رفته ..

و خدایی ک بشدت کافیست...💜
خب دیگه چیزی ام نیس که ۴ ماه اخه یکم صبر کن حتما کیستا خوب میشن بعد برو دکتر انشالله به زودی باردارم ...

برام دعا کن میگن دعا باردارا میگیره منم ی تیکر مث واسه تو بزنم...شوهرمو من خیلی سختی کشیدیمم.تازه هم پدر همسرم فوت شده....این فندق بیاد تو دلم از ته دل شاد بشیم..‌‌ دعا کن ب جونمون با اینکه نمیشناسی🌷🌷

ممنون ک با حوصله جواب دادی ...خدا نی نیتو سلامت و ه راحتی بزاره تو بغلت عزیزم😘

👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگران نباش اونم خیلی تزسیده بود ماماگرافی رفت دکترش گف ویتانین ای ک ضرر نداره هرچقدرم بخوری ...

😍😍😍

انشا الله....ممنون عزیزم...‌انشا الله که برا منم زودتر برن خیلی میترسم...🌷

👪
برام دعا کن میگن دعا باردارا میگیره منم ی تیکر مث واسه تو بزنم...شوهرمو من خیلی سختی کشیدیمم.تازه هم ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما من خودم دوسال و نیم منتظر بودم همیشه منتظرای نی نی و یادمه و دعاشون میکنم

خواهش میکنم عزیزم فداتشم مرسی😘😘😘

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما من خودم دوسال و نیم منتظر بودم همیشه منتظرای نی نی و یادمه و دعاشون میک ...

عزیزم الان سرچ کردم میگن کیستی ک لتروزول میسازه با پری از بین میره و نیاز ب درمان نداره درسته؟ شما بعد لتروزول امپول استفاده نکرده بودین؟

عزیزم الان سرچ کردم میگن کیستی ک لتروزول میسازه با پری از بین میره و نیاز ب درمان نداره درسته؟ شما ب ...

نه از بین نمیره دکتر به من قرص جلوگیری داد تا از بین رفت

چرا رفتم فولی ۱۰ میلی داشتم ک اصلا نمیشد آمپول بزنی چون بالغ نبود

ولی همون باعث کیست شد

خیلیا بااین قرص باردارشدن نگران نشو شایدم اصلا تو کیست نساختی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من عزیزم با اولین دوره ک لتروزول خوردم باردار شدم جنسیتم دختره ولی

ممنونم عزیزم خیلی امیدوار شدم میشه بگین چطوری اقدام کردین منظورم اینه از چ تاریخی و هروز یا یه روز درمیون ...

سلام خانوما من تو اقدامم ی ساله هیچ مشکلی ندارم سونو ازمایشاتم نرماله و از وقتی اقدامم پری هام نامنظمن که دکتر گفت بخاطر اقدام ی دوره لتروزول داد بدون دارو باردار نشدم گفت دوباره دومین روز پری بیا که امروز رفتم بهم چن تا قرص داد لتروزول هر دوازده ساعت یک عدد و چن تا دیگه با دوتا امپول پی دی هوموگ گفت 5و 7پری بزنم و تاریخ 10سونو برم بنظرتون امکان داره باردار بشم با این دارو ها کسی بوده نتیجه گرفته باشه

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
ممنونم عزیزم خیلی امیدوار شدم میشه بگین چطوری اقدام کردین منظورم اینه از چ تاریخی و هروز یا یه روز د ...

ببین من تنبلی خفیف داشتم ۲۸ مهر پریود شدم تموم ک شد چهار شنبه پنجشنبه و یکشنبه اقدام داشتم ک به تاریخش میشه ۷ ابان ۸ ابان با ۱۱ ابان

جمعه شم ک میشد ۹ آبان تخمک گذاریم بود

دیگه تو اون ماه اصلا نزدیکی نداشتیم ولی بگم بیخیال بودم اما ۴ روز مونده به موعدم بی بیم مثبت شد یعنی ۲۴ ابان

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍