2777
2789

ان شآءالله خوب باشید اگرگوش به عرایضم دهیدحتما یقین داشته بدانید که اعجاز خداوند را درزندگیتون خواهید دید ابتدا قران بخوانید به فارسی درمدت پانزده روز ازابتدای قران شروع کنید ودرمدت خواندن قران ذکر الله غفور روزی ۲۰۰۰مرتبه بخوانید مثلا اگرصبح قران میخوانید عصر ذکر الله غفور را بگویید که برزبانتان جاری شود گوشتان صدای خودتون رابشنوه اگر پریود شده اید اشکالی ندارد وضو بگیرید وقران بخوانید لطفا زمانی جُنب میشویدباید غسل کنید وبعد قران را بخوانید قبرستان مجالس عزاداری نروید وذکرالله غفور انرژیهای منفی جادو وبیماری راقطع میکند. واستجابت دعا خواهید داشت واگرطلسم ویادعاگرفته اید به رودخونه یا دریا بریزید

دوستان اگر یوتوب دارید، برای ذکر افزایش روزی، ازدواج،  رفع کار های دادگاهی و غیره به کانال خانم فاطمه روحانی در یوتوب مراجعه کنید. من خودم چندین بار قران رو ختم کردن و ذکر ها رو هم میگم. بسیار تاثیر گذار بوده. 

یعنی معنی قرآن رو بخونیم؟؟و اینکه در ۱۵روز ختمش کنیم؟؟

بله عزیزم. عربی نیاز نیست باید به زبان مادری باشه. میتونید در ۲۰ روز یا نهایتا ۳۰ روز هم بخوانید اما در ۱۵ روز انرژی فوق العاده زیادی به زندگیتان وارد میشود و شدت آن بیشتر است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.