2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ چه اعتماد ب نفسی ام داره جدتم نشسته به نفرینا تو عمل کنه باااااش !

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
وااا كدوم تاپيك

همه ی تایپیکا حتی دیشب تایپیکاش ازبس فحش داد ترکید

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
انگار به بچه اش توهین چیزی کرده اونم مادره عصبانی شده

من هیچ توهینی ن به بچه اش کردم ن چیزی من فقط دیشب توتایپکش گفتم لطفابابقیه درست صحبت کن برگشت به من وبقیه ازدیشب شروع کرد فحش دادن این یزره شعورنداره اگربدونی دیگه چه چیزایی گفتع

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
عزیزم دیشب عکس سربچشو گزاشت گفت کسی تایپ نکنه یکی ازنی نی سایتیا براش پیام گذاشت همه ی نی نی سایتیا ...

اوووه همون زنه فهمیدم کیو میگی....بچه ها تقصیر اسی نیست زنه کلا به همه فحش داد به منم همینطور

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

فقط اونایی ک طرفشو میگیرن 😐

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
یارو معلوم نیست از کجا پره میاد به بددهنی اینجا

تمام نی نی سایتیاودیشب فحش داد زنیکه ی بددهن

عزیزم دیشب عکس سربچشو گزاشت گفت کسی تایپ نکنه یکی ازنی نی سایتیا براش پیام گذاشت همه ی نی نی سایتیا ...

خاهر گلم اون بخاطر بچه اش عصبانی بوده

دلش پر بوده

یه حرفی زده

شما خانمی کن کوتاه بیا

شاید کار داشته باشه شاید بخاد سوال بپرسه

واقعا سخته بچه ادم مشکل داشته باشه تحملش سخته

حالا شما خاهشا موتاه بیا

مرسی

چقدر بی شعور

ازبیشعور اون ورتره

تا حدودی من تو تاپیک دومش بودم

ریپلایش رو ببینید بچه ها داشتن بهش میگفتن کسي کاری به تو نداره تو داری فحش و نفرین میکنی 

که باز ریپلای کرد فحشای بدتری داد و میگفت من دارم گریه میکنم و این حرفا

در کل خیلی خیلی بد دهنه اینا چی بود من خوندم 

چشمام داره میسوزه😐😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

به چاله میدون نی نی سایت رسیدگی کنید لطفا 

خاهر گلم اون بخاطر بچه اش عصبانی بوده دلش پر بوده یه حرفی زده شما خانمی کن کوتاه بیا شاید کار دا ...

نفرینت کنه خودتوخانوادتو اروم میشینی به مادرت فحش هرزه بده اروم میشینی بس کنین این دل رحمیاوبه همه فحش داده 

تا حدودی من تو تاپیک دومش بودم ریپلایش رو ببینید بچه ها داشتن بهش میگفتن کسي کاری به تو نداره تو دا ...

خیلییییی بیشعوره لطفاگزارشش بزن ونی نی یاروصداکن