2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
چه قدربی ادبه @نی_نی_یار_5    

خیلی بی ادبه طرف روانیه

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار چه وضعشه؟ این چه نفریناییه داره میکنه به اسی؟ رسیدگی کنید دیگه مگه حتما باید حرف سیاسی بزن ...

مرسی عزیزدلم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
تربیتشو نشون داده دیگه

اصلاتربیت نداره حیف حیف همچین کسی تواین دنیاباشه

اصلاتربیت نداره حیف حیف همچین کسی تواین دنیاباشه

😑واقعا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
به بچش گفتی عقب افتاده؟

ن من هیچی نگفتمم اشغال یکی دیگه به بچش گفت به همه فحش داد من گفتم چرافحش میدی به منم شروع کرد فحش دادن ونفرین 

اصلا نمیبخشم 

بلین این حق شماست که ببخشی یا نه

فقط انصافا یه سوال کوچولو

خاهشا ناراحت نشو

اگر شما استغفرا...جای خدا بودی چکار میکردی

ببین ببین من خودمو مثال میزنم که به کسی بر نخوره

من نوعی که هزار جو  گناه دارم مثل غیبت دروغ نخوندن نماز روزه نگرفتن

بعد هرجا کارمون گیر میکنه توقع داریم خدا ببخشه و مطمننا خدا هم میبخشه

پس ببخش تا بخشیده بشیم

البته این حق شماست که ناراحت باشه و نبخشی ولی یه کوچولو فکر کن

در پناه حق

خخخ چه اعتماد ب نفسی ام داره جدتم نشسته به نفرینا تو عمل کنه باااااش !

همینو بگو بدبخت اون جدی که تو توش باشی

باید گزارش بزنید خوب     چرا اجازه میدید همچین کسی تو سایت بمونه

من گزارش زدم و رد شدم نموندم بخونم همون اولش گزارش زدم غیراخلاقی فحاشی 

فک‌کنم نی نی یارو بچه ها تگ کردن ولی خواب بود😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ترکیدخبرم کن 

باشه گلم

کی به بچش گفته سه کله؟!!!!!!

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
اوووه همون زنه فهمیدم کیو میگی....بچه ها تقصیر اسی نیست زنه کلا به همه فحش داد به منم همینطور

اره همون زنیکه ی روانیه