2777
2789
عنوان

بی محلی های خاهر شوهرم!!!!!!

154 بازدید | 5 پست

من یکی از رشته های علوم پزشکی رو میخونم.از وقتی که دانشگاه قبول شدم رفتار و برخورد خانواده ی همسرم عوض شده

خلاصه من با مادر شوهرم تو یه ساختمونیم بخاطر امتحانات بچم و امتحان میانترم خودم ۳ هفتست پایین نرفتم اینا هر روز نشستن زیر پای شوهرم بهش گفتن که نزار زنت درس بخونه بره دانشگاه فردا برات شاخ میشه و هزار تا حرف دیگه باز به روی خودم نیاوردم.

مادر شوهرم منو میدید زود در رو میبست یا قایم میشد 

دیروز خونه ی برادر شوهرم بودیم من از قبل با خاهر شوهرم هیچ مشکلی نداشتم اصلا هیچکدوم تحویلم نمیگرفتن و رو سکوت بودن و فقط و فقط تیکه مینداختن

منم دیدم خاهر شوهرم مدام تیکه میپرونه پاشدم پوشیدم اومدم خونه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین کار خوبی کردی ،از این ب بعدم نرو بچه هم هرجور شده خودت نگهدار یا از خانوادت کمک بگیر ،بابا و م ...

ن درسو که کنار نمیزارم عمرا!!!!!

فقط اینکه زنگ زده به جاریم گفته چرا اون زنگ زده زود به شوهرش گفته خیلی زورم میاد

اخا من زنگ زدم به شوهرم گفتم برو بچه رو بیار من اومدم خونه گفت چرا اومدی قرار بود شام بمونیم

گفتم خاهرت مدام تیکه میپرونه بهم 

بعد خارشم پشت سر من زنگ زده بود به شوهرم گفته بود والا من به زن تو کاری نداشتم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ن درسو که کنار نمیزارم عمرا!!!!! فقط اینکه زنگ زده به جاریم گفته چرا اون زنگ زده زود به شوهرش گفته ...

ولشون کن برن گم شن ،بعد شوهرت اومد چیزی نگفت؟خب چرا همون موقع خودت بچه را هم نیاوردی؟

شوهرت رفتارش باهات چجوره؟طرفدارته؟یا از دستت ممکنه بگیره درستو؟

خاهرشوهرت چی میگفت شایدم ت  حساس شدی

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد