2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ۲ ساله داره بیان

269 بازدید | 23 پست

سلام مامانا راستش من یه دختر ۲ ساله دارم و واقعا ب تمام معنا عاشقشم اینو میگم ک حالا فکر نکنین من انقدر بی احساس و سنگ دلم انقدر عصبانی میشم 

دخترمن واقعا دختر پر انرژی و دوست داشنیه اینو همه میگن اما خب اصلا ب حرفم گوش نمیده یا اینکه خیلی خیلی لجباز شده خیلییییییییی جیغ میزنه منم واقعا خیلی وقتا صبوری میکنم اما بعضی وقتا واقعا از کوره در میرم و فوق العاده ناراحت میشم و وایمیسم داد زدن دست روش بلند نمیکنم اما خب یه وقتایی شده بزنم رو دستش یا پاش ک اونم خیلی خیلی کم پیش میاد بعدش هر جا میریم با جیغ و گریه و داد میاد خونه یا هر کی خونمون میاد بازم دخترم جیغ و داد میکنه ک چرا میرن واقعا خسته شدم نمیدونم چ جوری باید قانعش کنم باهاش خیلی بازی میکنم پارک میبرمش ک تخلیه انرژی بشه اما بی فایدس پارک هم میریم از وسیله بازیا پیاده نمیشه فقط جیغ میکشه و دیگ خونه نمیاد اگر راهکار دارید لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
دقیقا ممثل دختر من از 8 صبح میخواد بره دد تا 5 صبح فرداش اصلا هم خستگی توئ کارش نیست سه روزم تو خیاب ...

چند وقتشه خب چاره چیه؟؟؟

شما چ رفتاری میکنید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باجیغ زدن ب خاسته هاش میرسه بخاطر همین تکرار میکنه.

پسرمنم کسی بیادخونمون وبره دنبالش راه میفته منم بغلش میکنم به بهانه ایی میبرم تو اتاق تا مهمون بره یا میگم عمو یاخاله میره دسشویی الان برمیگرده بعدم سرگزمش میکنم یادش میره.گاهی هم توبغلم تاجلو درتوکوچه میبرم که خداحافظی کنه اینجور هوایی تازه میکنه یادش میره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم باجیغ زدن ب خاسته هاش میرسه بخاطر همین تکرار میکنه. پسرمنم کسی بیادخونمون وبره دنبالش راه میف ...

اره جدیدا دارم اینکارو میکنم منم سرشو گرم مبکنم مهمونا نمه نمه میرن فراموشش میشه اما خب برای هر چیزی جیغ میزنه منم زیاد اهمیت نمیدم و بب اعتنایی میکنم باهاش صحبت میکنم همون لحظه میگه باشه باز کار خورشو میکنه منم یه وقتایی از کوره در میرم و واقعا عذاب وجدان میگیرم

دقیقا ممثل دختر من از 8 صبح میخواد بره دد تا 5 صبح فرداش اصلا هم خستگی توئ کارش نیست سه روزم تو خیاب ...

من وقتی میبرم بیرون یاحیاط اب یا بسکویت بهش نمیدم خسته میشه میگم اب توخونه س باید بریم خونه بالیوان بخوری.یامیگم بریم نم نم بخوریم توخونه دیگه جیغ نمیزنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه پنبه برمیداری وقتی جیغ میکشه بهش نشون بده بگو اینو خانم دکتر داده وقتی بذارم تو گوشم دیگه صدای دادو اینارو نمیشنوم و بذار تو گوشت و وانمود کن هیچ صدایی نمیشنوی خودتو به یه کاری مشغول نشون بده و اگر هنوز داد میزنه هی با خودت بگو چه خوب که دیگه صدایی نمیاد چه خوب اولش مقاومت میکنه ولی بعدش میبینه که اثری نداره واقعا بهتر میشه 

برا وسایل بازیم بهش فرصت بده بگو مثلا پنج تا دیگه سر بری میریم دیگه بیا بشماریم یک دو... 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
اره جدیدا دارم اینکارو میکنم منم سرشو گرم مبکنم مهمونا نمه نمه میرن فراموشش میشه اما خب برای هر چیزی ...

طبیعی منم خیلی وقتا کم میارم وعصبی میشم .

من وقتی میبرم بیرون یاحیاط اب یا بسکویت بهش نمیدم خسته میشه میگم اب توخونه س باید بریم خونه بالیوان ...

بخدا همه اینکارا رو کردم وایمیسه وسط خیابون جیغ میکشه ک من آب میخوام مردمم همینجوری نگامون میکنن

پسر منم دقبقا همینطوری بود الان سه سالشه بهتر شده پسر من لباسم نمیپوشید همش اعصاب خوردی داشتیم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
یه پنبه برمیداری وقتی جیغ میکشه بهش نشون بده بگو اینو خانم دکتر داده وقتی بذارم تو گوشم دیگه صدای دا ...

خیلی ممنون حتما امتحان میکنم

طبیعی منم خیلی وقتا کم میارم وعصبی میشم .

واقعا دارم آدم عصبی میشم چون خیلی وقتا ب خودم فشار میارم اما همون اعصاب خودجو خیلی ضعیف کرده

وای به خدا انگار داری پسر منو تعریف میکنی عین پسر منه مو نمیزنه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷