2777
2789
عنوان

سقط جنین ۳۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 84 پست

اسی برو خدارو شکر کن لیاقت دیده برات بچه داده 

من دوبار باردار شدم چون فشار خون دارم تو ۲۹ هفته احتمال مرگ مادر هست زود خارج میکنن و منو منتقل میکنن آی سیو بچه ها بعد دوروز تو دستگاه میمیرن حتی خدا برام لیاقت ندیده فقط یکبار برم بغلشون کنم فقط یکبار 

همیشه شکر میکنم 

تعجب کن به خدا بگو اخه رحمان ورحیم تو من چی دیدی لایق مادر شدن هستم شکرت خدا حالا که من لایق مادری هستم آینده بچه رو به خودت میسپرم 😍😍

یادمه قبلاً باهات صحبت کردم. اگر اشتباه نکنم سقط داشتی قبلا و سر اینم خیلی استرس داشتی که سقط نشه.گل ...

اره خ سختی کشیدم که این بچه برام بمونه انگار سقطام بی حکمت نبوده 

خدایا مواظب دخترم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگه دختر خوشگلت به دنیا بیاد دلت میاد بهش بگی من میخواستم به خاطر پدرت سقط کنم واقعا اصلا فکرشم نکن خدا روزیشو میرسونه اونم فراوون خیلی ها مشکل تو رو دارن ولی صبر داشتن توهم صبر کن تا دختر گلت به دنیا بیاد 

عزیزم خدا شما و عزیزانتون رو در کنار هم حفظ کنه، ولی کاش همون اول همینو میگفتی که روحیه بدی به استار ...

برای اینکه بهم برخورد تا حالا کسی این جوری بهم توهین نکرده بود اون بچه یه دختر کامله همه ی اخلاقاش و حتی بچه هایی که قراره به دنیا بیاره و همه آرزوهاش با هاشه چرا باید این طوری در موردش فکر کنن و اجازه بدند ...

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اسی برو خدارو شکر کن لیاقت دیده برات بچه داده  من دوبار باردار شدم چون فشار خون دارم تو ۲۹ هفت ...

ممنون از دلگرمیت قبل از اینکه تاپیک بزنم انقدر تحت فشار عصبی بودم که حس خودکشی داشتم ولی نظرات رو ک خوندم یه کم اروم شدم انشالله خدا یه نی نی سالم تو بغلت بذاره

خدایا مواظب دخترم باش 
میخوای بزار به دنیا بیاد یه متکا بزار روش خفه اش کن😑😑۳۷ هفته یک نوزاد کامله... به جهنم نه شوهرت ت ...

یه کم عفت کلام داشته باش بی فرهنگ .انشالله جگرت خون شه مث من که دیگه قضاوت نکنی

خدایا مواظب دخترم باش 
یه کم عفت کلام داشته باش بی فرهنگ .انشالله جگرت خون شه مث من که دیگه قضاوت نکنی

هیچ درکی نمیتونم داشته باشم از کسی که ۳۷ هفتگی به فکر سقط جنینه...

خانون یه چیزی از سقط شنیدی ولی نه تو ۳۷ هفتگی!!

یعنی به عتوان یک مادر هیچ حسی به اون بچه که تو شکمت بهت لگد میزنه نداری؟؟؟ که راحت از مرگش حرف میزنی

خانوم وقتی نمیتونستی یه مادر قوی باشی چرا حامله شدی که حالا زندگی بچه بستگی به ترک کردن و ادم بودن باباش داشته باشه...

به خودت بیا...

یعنی نمیتونی اون بچه رو بزرگ کنی بی بابا‌.شده بری خونه های مردم کار کنی نباید بگی بچمو بکشم..اون بچه حقش مرگه؟؟؟

تو یک مادری اینو یادت نره...دلم واسه طفل معصومت سوخت...

خدا عمر باعزت به خودت و خونوادتو دختر گلت بده.. نگران شدم متن تاپیکو خوندم.. من میخوام پهلو به پهلو ...

قربونت برم عزیزم نگران نباش ممنون از دعا قشنگت.ایشالله نی نیتو سالم بغلش کنی❤😘

نگران نشو گلم منم مث شما خیلی اروم‌میچرخم گاهی حتی نصفه شب بیدار میشم میبینم به کمر خابیدم بعد میچرخم ب پهلو.😆😆🙈

تا خدا نخواد هبچ اتفاقی نمیفته بسپار همه چیو ب خدا و بهش اعتماد کن 

👩‍👧‍👧❤😍
قربونت برم عزیزم نگران نباش ممنون از دعا قشنگت.ایشالله نی نیتو سالم بغلش کنی❤😘 نگران نشو گلم منم م ...

ممنونم ازت عزیزم..خیر ببینی.. ان شاءالله خدا خودش همون جور ک تااینجا رسونده خودمون و بچه هامونو.. تا آخر هم حفظشون کنه..و عاقبتمون به خیر بشه... 🤲😘😘

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزِ من با کفشت راه نرفتم که قضاوت کنم چه بکنی چه نکنی فقط به عنوان کسی که دوست داره خوشبخت بشی میگم. بانوی زیبا ۳۷ هفته دخترته یه انسان کامل چشم داره قلب داره ریه داره کلیه داره همچی داره   اون دختر که به دنیا اومد خوشبخت میشی بچه شیرینه باعث میشه مشکلاتت یادت بره همچی حل بشه خندشو که ببینی که دندون نداره و با اون لثه های بی دندونش می‌خنده ضعف می‌کنی واسش با پاهای خوشگل و کوچولوش جوراب بپوشونی واسش عاشقش میشی.  از من گفتن بود از شما شنیدن.   انشاالله خیره و سلامت بدنیا بیاد خدا هیچ مادر و بچه ای رو تو شرایط سختی نمیزاره مطمئن باش حل میشه   با دل پاکت برام دعا کن 😘

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
عزیزِ من با کفشت راه نرفتم که قضاوت کنم چه بکنی چه نکنی فقط به عنوان کسی که دوست داره خوشبخت بشی میگ ...

ممنون از دل گرمیت انشالله ب خواسته دلت برسی تو هم منو دعا کن 

خدایا مواظب دخترم باش