خانمها من شوهرم معتاده کارشو ول کرده خودشم چهارروزه گذاشته رفته من خونع بابامم اون موقع که باردارشدم ترک کرده بود و چسبیده بود به کار منم گفتم خوب شده باردارشدم الان هرروز کارم گریه اس حتی دفترچه بیمه ندارم ک برم زایمان کنم تصمیم گرفتم که برای پهلو به پهلو شدن نشینم تا بندناف بچمو خفه کنه نمیخام اونم مثل من عذاب بکشه لطفا سرزنش نکنید خ حالم بده و توشرایط بدی هستم 😭بنظرتون این کار شدنیه؟؟
ممنون از دل گرمیت انشالله ب خواسته دلت برسی تو هم منو دعا کن
فداتم حتما. بدنیا اومد نی نی ناز عکسشو بزار حتما قشنگم. خدا خیلی دوست داشته که دختر همدرد مادر بهت داده اسمش چیه کوچولو
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
یه کم عفت کلام داشته باش بی فرهنگ .انشالله جگرت خون شه مث من که دیگه قضاوت نکنی
سلام ببخشید واقعا قصدم ناراحت کردن شما نبود.فقط از حرفتون ناراحت شدم، شرایط مادرم مثل شما بوده و یک لحظه فکر کردم نکنه اونم می خواسته من نباشم اما الان چهل سالم با سه تا فرزند زندگی خوبی دارم ارشد خوندم و یک شوهر خوب و مهربون دارم شاید آینده بچهتون خیلی بهتر از من بشه لطفا هواشا داشته باشین.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بایددبشینی اما کسانی مثل من شرایط نشستن ندارن تروم اروم مهلو به پهلو میشن،یهنی رو کمتر چند ثانی ...
منم نشستن سختم میشه سرکلاژ کردم
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم،اللن در چه حالی،استراحت مطلقی ا کارهای خونه میکنی؟
استراحت مطلق بودم ولی کم شده. کار سنگین نمیکنم جارو ظرف شستن اینا ندارم ، گاهی غذا درست میکنم اونم با کمک
استراحتم نسبیه
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم خدا را شکر،خیلی مراقب خودت باش،ان شا الله به زودی نی نی را سلامت بگیری بغلت❤
ممنونم عزیز دلم 😘🌺🌺💚