2777
2789
عنوان

سقط جنین ۳۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 84 پست
الان دیگه سقط نیست قتل و دیه کامل اگه میخوای مطمئن بشی که میمیره و ناقص به دنیا نمی یاد همین امروز ب ...

این چه راهکاری هست که میدین؟ چیزی درمورد افسردگی بارداری و بعد از زایمان شنیدین؟؟ اگه خدایی نکرده از سر فشار و ناراحتی این کارو بکنه شما مقصری

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اصلن نمیشینم ۳۷ هفته و ۳ روزم از اول نمیشنسم  سر بارداری اولمم نمیشنسم همه میگن اینا خراف ...

خدا عمر باعزت به خودت و خونوادتو دختر گلت بده.. نگران شدم متن تاپیکو خوندم.. من میخوام پهلو به پهلو بشم یکم مکث میکنم..یهو نمیچرخم.. ولی چون شکمم از قبل بارداری هم بزرگ بود از اول بلند نشدم احساس میکردم بلند بشم و بخوام بعدش بچرخم بچه بیشتر اذیت میشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وقتی پدرش اینه اینم بیاد مث من باید دق بخوره

اون فوقش ۱۸ سال خونه تو هست 

ان شاالله شوهرش خوشبختش میکنه هرروز میان با شوهرش با ماشین تورو هم میبرن در در 

باور کن عاشورا تاسوعا یا تعطیلات بدون تو بیرون نمیرن ببین چی گفتم 

ببین پدر منم یه موقعی اعتیاد داشت تو اوج اعتیادش  خواهرم با یه زرگر ازدواج کرد ولی الان ترک کرده والله میگه کردم دا نمیدونم قیافشم خوب شده شوهر منم عااالی هست 

چون مادرم بخاطر بچه ها طلاق نگرفت و مارو به خدا سپرد حتما باخدا حرف بزن 

استارتر خدا خواسته ک اون بچه توی وجودت رشد کنه.. توکل به خدا ...ان شاءالله همه چی خیلی خوب پیش خواهد رفت. ولی اینکارو نکن... ان شاءالله همسرت برمیگرده و ترک میکنه و به برکت وجود اون فرشته توی زندگیتون همه چیز عالی میشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بیخیال دختر چند روز دیگه که بچه به دنیا بیاد پاقدمش انقد برات خوب باشه که همه مشکلاتت حل بشه خدارو چه دیدی باهاش حرف بزن بگو منتظرتم بیای باهم روزای خوبو تجربه کنیم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

عزیزم وقتی بچتو پاره تنتو بغل بگیری همه این افکار کمرنگ میشه یه مادر میتونه بچشو روی نوک قله بزرگ کنه ولی پدر نمیتونه به بچه رو توی کاخ بزرگ کنه پس به خودت ایمان داشته باش که زندگیتو از نو میسازی 😘😘

این چه راهکاری هست که میدین؟ چیزی درمورد افسردگی بارداری و بعد از زایمان شنیدین؟؟ اگه خدایی نکرده از ...

این راهکار نیست این تجسم کاریه که الان میخواد انجام بده وگرنه روزی همه را خدا میده والا پدر منم معتاد بود تا وقتی فوت کرد هم ترک نکرد ولی من الان خودم زندگی خوبی دارم با سه تا بچه زندگی مادرمم تامین می کنم

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
الان دیگه سقط نیست قتل و دیه کامل اگه میخوای مطمئن بشی که میمیره و ناقص به دنیا نمی یاد همین امروز ب ...

این پیشنهادات رو میدید نمیترسید؟؟؟ نمیترسید یه نفر با طناب شما بره تو چاه؟!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اسی خیلی از پولدارا هستن معتادن چون پول دارن بهرین هارو میخورن و بهترین مواد رو میکشن نشون نمیده

از نظر من اگه فرد معتاد مغزشو از دست نده مثلا زنشو نزنه و... میشه باهاش زندگی کرد 

خب کار کنه برا خونه هم پول بیاره 

بنظرم معتاد خیلی بهتر از خیانت و مشروب هست 

چه دل سنگ😔

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
انشالله تو شرایط من قرار بگیری که یادبگیری دیگه قضاوت نکنی

اسی خوش بحالت بچه ات دختره عاشق دخترم عزیزم صبر کن منم مشکلات بدتر از ت داشتم من حتی کتکتم میخوردم دوران بارداری ولی خدا بهم دختر داده عشقمه نفسمه همدم تنهائیامه تو هم صبر داشته باشه باور کن زندگیت بهتر میشه تو که برا شوهر زندگی نمیکنه وقتی بچه ات بیاد اون بچه میشه غمخوارت

این راهکار نیست این تجسم کاریه که الان میخواد انجام بده وگرنه روزی همه را خدا میده والا پدر منم معتا ...

عزیزم خدا شما و عزیزانتون رو در کنار هم حفظ کنه، ولی کاش همون اول همینو میگفتی که روحیه بدی به استارتر،بعضیا واقعا تو شرایط سخت متوجه کاری که می‌کنن نیستن 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

یادمه قبلاً باهات صحبت کردم. اگر اشتباه نکنم سقط داشتی قبلا و سر اینم خیلی استرس داشتی که سقط نشه.گلم توکل کن بخدا .خدا خودش کمکت می‌کنه هیچوقت اینجوری فکر نکن روزی دخترت رو خدا می‌رسونه به روزای قبل بارداریت فکر کن که چقدر انتظار این روزا رو کشیدی

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️