2777
2789
عنوان

یکی از طرف من بخدا بگه.....

791 بازدید | 45 پست

نذاره فردا صبح برسه

اخه من خستمممممم من کم اوردم من بریدم

من دلم نمیخواد بچمو پاره تنمو ببرم شیمی درمانی

من نمیکشم دیگ عذاب کشیدن بچه رو ببینم و نتونم کاری کنم

نمیکشم خدااااا

یکی جای من بگه من ک انقد گفتم و نشنید شاید صدای شمارو بشنوه

این دنیا از جهنم هم برام جهنم تر شده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بالاخره روزای سخت میگذره دوسته من. صبر کن تحمل کن مدام تو دلت تو خلوتت با خدا بگو  ببین خدا من چقدر دارم صبر میکنم چقدر دارم تحمل میکنم تلاش میکنم حالا تو ی قدم بردار برا منو دخترم.  انشالله این سختیا تموم میشه عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی حاجت روا شید😭❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

با نوشته ات بغض کردم عزیزم

دخترت به تو نیاز داره قوی باش اگه تو نباشی چه بلایی سر دخترت میاد؟؟؟

توی اینستا یه پیجی هست که بچه نارس بدنیا اومده اسمش نیکداد مامان بهارش انقدر قوی بود که تو دگروی همه واستاد و بچشو با چنگ و دندون نگه داشت و الان این نیکداد یه آقایی شده...

بخاطر دخترت کم نیار لطفاا

الهی خدا صبر و تحمل و ارامش بهت بده این روزارو بگذرونی ، انشاالله که  زود زود تموم بشه این سختیات به خوشی

سر نمازام فراموش نمیکنم دخترتو اگه قابل باشم

اگه دوست داشتی اسمشو بگو بدونم

👨‍👩‍👧
بالاخره روزای سخت میگذره دوسته من. صبر کن تحمل کن مدام تو دلت تو خلوتت با خدا بگو  ببین خدا من ...

مممکن عزیزم

دعا کن زودتر بگذره و ب خوبی تموم بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

عزیزم دختر چطوره هاش ؟ بهتره الحمدالله

ممنونم خوبه خداروشکر

۱۹ برج ۵ میره معاینه اون‌موقع میگن ک چی میشه دقیقا

ممنونم خوبه خداروشکر ۱۹ برج ۵ میره معاینه اون‌موقع میگن ک چی میشه دقیقا

ایشالله حالش خوب خوب میشه....همیشه براش دعا میکنم ...تو هم با دل شکستت برام دعا کن اصلا حالم خوب نیست ممنون🌷