2777
2789
عنوان

یکی از طرف من بخدا بگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 45 پست
مممکن عزیزم دعا کن زودتر بگذره و ب خوبی تموم بشه

سرطان معمولا توی بچه ها راحت تر درمان میشه دختر همسایه ما هم چند سالی درگیر سرطان بود بعد خوب شد الان 17سالشه با پسر عمش که دکتر هستش دیروز عقدبندونش بود خیلییی خوشحال شدم 😍😍😍رفتن گلزار شهدا عقد کردن ...بسپارش به حضرت رقیه اگه خوب نشد هرچی خواستی بگو

ایشالله حالش خوب خوب میشه....همیشه براش دعا میکنم ...تو هم با دل شکستت برام دعا کن اصلا حالم خوب نیس ...

ممنونم عزیزم

انشالله شادی سهم ثانیه ثانیه زندگیت باشه عزیزم خدا بهت آرامش بده

ممنونم...

الهییییی چ خوب خداروشکر ک دختره خوب شده 

انشالله دخترمان خوب میشه توکل بخدا

سپردم بخدا و امامها 

توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم و اشک ریختم برات 

بحق خدای رحمن و رحیم مشکلت حل بشه 

هیچی نمیتونه دل شکسته ی مادر رو توصیف کنه 

همکار منم دخترش سرطان داشت یه روز وسط خیابون طاقتش تموم میشه خودشو کتک میزنه و جیغ میزنه بعد از یه مدت میرن دکتر هیچ اثری از سرطان نبود ...

دوست خوبم محکم باش توکل کن 

قابل باشیم هممون برات دعا میکنیم

انشا... ک الساعه شفاپیداکنن دخترتون بحق آبروی حصرت زینب (س) 

شماهم مادری میدونم چی میکشی. ولی شمابایدخیلی قوی باشید نبایدکم بیارید الان دخترتون بیشترازهروقتی ب شما نیاز داره. توکل کن ب خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزیزم انشالله شادی سهم ثانیه ثانیه زندگیت باشه عزیزم خدا بهت آرامش بده ممنونم... الهییییی ...

وَ اِنَ مَعَ العُسرِ یُسرا💚

خدای صدای همه بنده هاشو میشنوه فقط دلش میخواد تو یخورده صبر کنی تا روزهای بارانی زندگی تموم بشه اونوقته که میبینی خدا تو روزای آفتابی برات چی تدارک دیده 😇

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂
انشا... ک الساعه شفاپیداکنن دخترتون بحق آبروی حصرت زینب (س)  شماهم مادری میدونم چی میکشی. ولی ...

ممنونم عزیزم

انشالله توکل بخدا

دارم همه بودم رو میزنم خیلی سخته خیلی

ممنون ازت عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الهی خدا صبر و تحمل و ارامش بهت بده این روزارو بگذرونی ، انشاالله که  زود زود تموم بشه این سختی ...

سلام عزیزم

ببخش من رفتم شیمی درمانی و بعدشم حال دخترم بد شد...

اسمش فاطمه اس

ممنون ازت عزیزم

خدا بهت سلامتی بده

برات دعت میکنم عزیزم دارم اشک میریزم  خدا خودش حاجتتو بده  خدایا کمکش کن تو ارحم الراحم ...

عزیزم

ببخشید ناراحت شدی

شرمنده من رفتم شیمی درمانی و بعدشم حال دخترم بد شد 

انشالله توکل بخدا  ممنون ازت

خیلی ناراحت شدم و اشک ریختم برات  بحق خدای رحمن و رحیم مشکلت حل بشه  هیچی نمیتونه دل شکس ...

توکل بخدا عزیزم

بخدا منم دیگ توان ندارم

دلم نمیخواد برم بیرون دلم نمیخواد کسی رو ببینم چون بدتر بهم می ریزم

داغون بخدا

وقتی که به اون داروها حساسیت نشون میده ولی ک انقد اشک می ریزه دلم میخواد بمیرم فقط

توکل بخدا عزیزم

همش ۷ و نیم  کیلو وزنشه کوچولوه ...

چی بگم والا بازم خداروشکر 

وَ اِنَ مَعَ العُسرِ یُسرا💚 خدای صدای همه بنده هاشو میشنوه فقط دلش میخواد تو یخورده صبر کنی تا روز ...

تنها چیزی باعث شده خودم و بچم رو نکشم فقط و فقط امید به لطف خداست

انقد الان زندگیم از جهنم بذاره ک حاضرم گناه خودکشی و کشت بچه رو به گردن بگیرم ولی فقط از این شرایط نجات پیدا کنم

حداقل تو جهنم فقط خودم عذاب می کشم 

ن ک عذاب بچه رو نگاه کنم

اخه کجای این عدالته؟

بارم شکر بازم توکل بخدا

چند سالشه عزیزم؟ خدا به دل شکسته ت نگاه کنه  دلم میلرزه میخونم جواباتو

همش یک و سال و نمیشه...

توکل بخدا عزیزم

چند سالشه عزیزم؟ خدا به دل شکسته ت نگاه کنه  دلم میلرزه میخونم جواباتو